| love66 a întrebat:

Am 15 ani, si prietenesc cu un baiat de 1 an jumate, de si e mai mare cu 4 ani ne iubim foarte mult.Inca nu am avut primul act sexual, si sunt virgina, uneori parca asa vrea s-o fac alte ori nu. El nu ma preseaza, imi spune sa fac ceea ce e mai bine pentru mine, si pentru noi, insa uneori il simt tulburat din cauza la asta, si-l inteleg prin faptul ca e mai mare cu multisor si m-a suportat pina aici. Dati-mi va rog niste sfanturi, ce sa fac in privinta la asta, daca e bine sau nu la virsta mea, ca nici macar nu sunt pregatita total, nici fizic si nici moral.

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Si eu am fost cam in acelasi caz (el are 20 de ani), si eram ca tine. El era doar cateodata tulburat. Am facut-o prima data, si ne iubim ca in prima zi.Depinde daca esti pregatita sau nu, si depinde si de el, fiindca multi baieti de varsta lor te lasa dupa ce fac cu tine. Daca chiar crezi ca esti pregatita, da pasul.Eu nu mai cred in ce e bine si ce nu, pentru ca 90% din fete is incep viata sexuala pe la 15-16 ani, si sunt sanatoase tun. Daca esti pregatita, da pasul. Daca nu, mai asteapta. El te va intelege daca te iubeste.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti prea mica pentru sex si nu cred ca partenrul tau ar accepta asa ceva (fiindca spui ca te iubeste). Asteapta macar pana implinesti varsta minima permisa din punct de vedere medical, adica 17 ani si jumatate, cand vei fi pregatita macar fizic.

| superdorex a răspuns:

Sfatul meu e ca e prea mare diferenta, si e normal sa judeci asa nu esti pregatita, el trebuie sa inteleaga asta daca te iubeste cu adevarat! Intr-o prietenie nu sexul sau a face dragoste inseamna ca te iubeste sunt mult mai multe optiuni! Dar tu trebuie sa ai taria necesara sa rezisti acestei ispite! Esti atat de frageda si ar fi pacat sa faci o prostie acum! De ceea mi-a placut mult cum gandesti! Multa bafta si ai grija de tine da?

| PatyKan a răspuns:

Nu cred ca e ok sa iti incepi viata sexuala la varsta asta, mai ales daca nu esti pregatita. Eu cred ca nu ar trebui sa fii cu el doar pentru ca "te-a suportat fiind mai mare". Chiar daca spui ca ca el nu te preseaza, totusi o face prin comportament, prin "tulburarile" acelea.
Acum, alegerea e a ta. Fa cum consideri ca e mai bine, insa ti-am spus care e parerea mea. Nu cred ca ar trebui sa faci nimic daca nu esti pregatita, sau nu crezi ca el e "special".
Daca te hotarasti totusi sa o faci. ai grija, ca sunt multe fete care au devenit mame fiind inca copile. happy

| love_6120 a răspuns:

Buna! Mai eu zic ca nu are nicio treaba varsta.Cel mai important e sa te simti tu pregatita si sa faci acest lucru cu persoana IUBITA.Gandeste.-te ca asta e un pas important pentru orice fata. Tu trebuie sa simti sa faci asta, nu sa o faci pentru el pentru ca il vezi "tulburat din cauza asta". E normal ca el sa fie asa.pentru ca are 19-20 de ani. Dar daca te iubeste te poate astepta pana cand esti tu pregatita.Deci tine minte nu conteaza varsta ci conteaza daca tu esti pregatita fizic si moral:*

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Daca o faci si nu-ti place poti sa-l dai in judecata pentru corupere de minori. Poti sa faci pe victima si vei fi in centrul atentiei.

| love66 explică:

E un baiat foarte bun,ne cunoastem inca din copilarie,si el imi spune ca nu e prea bine,si ca e prea devreme,dar mi-e frica ca se va satura de mine la un moment dat,si ma va lasa,imi spune sa am incredere in el,ca chiar ar vrea sa aiba un viitor cu mine, o relatie serioasa, ca ma iubeste enorm...il iubesc si eu la fel de mult, nu stiu ce sa fac.Imi era pus in plan dupa 18 ani sa o fac,stiu ca atunci e cel mai bine,insa dintr-o greseala mi-e frica sa nu fie mai devreme. Uneori am senzatii ciudate, ca vreau sa o fac, dar alteori ma trezesc la realitate si spun ca e o prostie sa o fac acum.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru love66):

Chiar daca se va satura de tine, asta nu va fi curand din cate vad eu. Iar daca o va face, macar tu stii ca ai facut pentru prima data cu o persoana care ai iubito foarte mult, si nu conteaza daca te va lasa sau nu.Sufletul stie ca acest lucru e corect pentru ca il iubesti. Eu de multe ori m-am gandit daca a fost bine sau rau ce am facut, dar am ajuns la concluzia:"Era mai bine daca ajungeam la un moment dat sa ne separam, si sa stiu de acum inainte ca niciodata voi mai putea face pentru prima data cu acea persoana care iubesc asa mult? Nu, nu era mai bine." Si uite ca sunt fff fericita, si sanatoasahappy

| love66 explică:

Si mi-e frica sa nu ma schimb fizic, ca sa observe cineva din familie, sau chiar altcineva.

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru love66):

Eu fizic, sunt la felhappy

| love66 explică:

Si mi-e frica sa nu ma schimb fizic, ca sa observe cei din jur.