Daca ne trimiti poze cu tine dezbracata iti spunem toti cate o poveste, de nu o sa dormi o luna. )
Deci tine la tine si mai lasa si tu de la tine nu mai te supara
Povestea Mea
M-am indragostit de o fata(sunt baiat) ea e draguta, simpatica, amuzata.
Dar ea sa-a conbinat cu un prieten de-al meu si eu ii faceam toate placerile, iar ea se pupa dupa usa la baie cu el.Eu seara la masina mai vorbeam su ea si iubitul ei s-a despartit de ea ca cica il insela cu mine(anul trecut)
Acum era cu unul de a 5 a (ea e in a 8 a)
dar s-au despartit pe 22.11. 2013
Si acum Vorbeste cu alt prieten al meu numai eu am parte de din astea Fundita de consolare?
DA,foarte bine,daca el tine la tine, cum tineam eu la prima si la ultima (aceeasi persoana) sigur va fi sfaramat de durere, stii, dupa un timp mi-a spus ca nu mai simte acelasi lucru ca la inceput si atunci m-am certat cu ea (, eu si ea mereu spuneam "noi 2 forever " in primele clipe, adica prima luna, dar dupa 4 luni si-a pierdut complet interesul),si i-am zis niste cuvinte urate si dupa un timp am inceput sa-i simt lipsa si i-am spus de atatea ori ca simt inca ceva pentru ea, dar nu-i pasa, si asa am decis sa fiu singur for-ever! The end! tu sa nu-i faci asta, daca-i baiat cum trebuie! bafta! (nu-i raspuns de funda, deci nu cer )
Pai incearca s anul te mai certi cu el lasa de la tine! ai icnredere in el daca si el are in tine