Bună!
Eu consider ca ar fi cel mai bine sa porți o discuție cu el înainte de a pleca. În care îi zici ca vrei sa vorbiți cât mai des și îi zici tu, pe Facebook, messenger, Skype, pe ce vreți. Și îi zici chestii de genul ca o sa Îți lipsească foarte mult și ca ești îngrijorată ca va fi înconjurat de multe fete. El sigur te va liniști și Îți va spune ca totul va fi Ok și ca numai pe tine te iubește, dacă cu adevărat nu are o intenție sa se dea la fetele de le acolo.
Mult Succes!
Eu a-ti sfatuesc sa mentii relatia cu el si sa ai incredere in el orce ar fi o asemenea relatie traiesc si eu doar ca ea e in Italia si eu in Romania ne iubim foarte mult si deja avem planuri de viitor daca vrei sa o faci cu el fa-o dar sa nu profite de tine ai grija si sa va tina toata viata
E prea devreme la 15 ani să îți începi viața sexuală nici nu se pune vorba să le asculți pe prietenele tale.
De înșelat da, o să te înșele dacă nu te iubește...dar dacă tu zici că ține la tine înseamnă că nu o să o facă.
Prietenele tale vorbesc prostii si tu esti pe cale de a face o mare greseala. Daca el te iubeste atat de mult sa te astepte pana cand vei fi si tu studenta.
Iti spun eu... daca te agiti si iti pui o suta de intrebari de "ma-nseala/nu ma-nseala", crezi ca o va face mai puin? Nu, sigur NU! Asadar, daca el iti va fi fidel si va fi al tau fii sigura ca vei afla prima cu bucurie. Daca tu vei trofeu pentru el, te va parasi si te va lasa cu buza umflata. Si asa am impresia ca o va face pentru ca odata scapat la facultate, se muta intr-un oras mai mare si adio si-un praz verde, apar alte tentatii. Bafta, nu te intrista si invata sa vezi problema din mers. Vei putea sa te adaptezi mai usor situatiei, sa ai flexibilitate in luarea decizilor. Te pupam! si nu iti irosi adolescenta si virginitatea pe primul venit, dupa cat? 8 luni. O nimica toata!
Nu te lua dupa ce spun prietenele, ca nu e viata lor. Iti faci iluzii daca-ti inchipui ca sexul va schimba ceva! Nu se va intampla niciun miracol, ba dimpotriva. O sa suferi mai mult, in cazul in care va veti desparti. Nu sexul tine impreuna doi oameni, ci afectiunea pe care si-o poarta.
Pai niciodata dar niciodata sa nu asculti dupa prietene ele sunt geloase pe tine ca tu esti virgina si ele nu, si acum este alegerea ta daca vrei sa te culci cu el, el trebuie sa te faca sa iti doresti asta, deci stai calam si plus daca este sa te insele te inseala oricum
Faci atunci cand esti pregatita cu adevarat. Nu cand spun colegele tale, care-s cam naive. Daca ele au facut, asta nu le garanteaza o relatie de lunga durata.
Din moment ce el a asteptat dupa fosta prietena si a respectat-o, asa ar trebui sa se comporte si cu tine, atata timp cat te iubeste.
Si daca veti face si daca nu, tot asa te poate parasi.
Pare genul de baiat care vrea sa fie un moment special cu o anumita fata.
Dupa ce va simti gustul si ii va placea, poate sa fie si cu altele. Mai bine nu stie si se gandeste la tine.
Nu il faci sa stea cu tine daca faci sex cu el, poate chiar dimpotriva. Lasa viata sexuala pentru 17-18 ani sau cand o sa simti ca esti gata.
Din ce scrii, baiatul nu pare sa fie genul care sa te insele. Nu stiu de ce nu va veni decat de 3-4 ori pe an, poate va descurcati sa va vedeti mai des (eventual sa mergi si tu la el).
Ce ar trebui sa faci este sa il faci sa simta ca il iubesti, ca o sa il astepti si ca poate conta pe tine. Trebuie sa stiti ca o relatie la distanta este foarte dificila, chiar si cand stii ca poti conta pe partener.
Nu te grabi ca fata mare la maritat...mai asteapta...si nu baga in seama sfaturile amicelor, par a nu fi spuse cu intentii bune. El va parasi orasul iar daca tu vei face acest pas vei suferi dupa el, se urateste treaba. Lasa-l sa plece si vezi daca in timp se schimba sau va ramane acelasi pentru ca acolo va da si de... tentatii...