| Mihaella_2562 a întrebat:

Am 15 ani si prietenul meu are 18 anii, avem 6 luni de cind suntem impreuna, de la inceput tootul a fost super...Acum nu imi da voie nikaierii sa stau numai in casa, credeti ca e normal? Este foarte gelos, ne certam din nimic in toata ziua, nu mai pot suporta, il iubesc si in toot deauna il ert. ce sa fac? Va rog ajtatzima ))pup.mersi mult ))

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa aveti o dicutie despre acest fapt. poate nu mai are incredere in tine. nu este corect si normal ca iubitul tau sa iti interzica sa iesi din casa, doar nu sunteti casatoriti. esti libera faci ce vrei daca ai chef. funda::

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, el exagereaza foarte mult si te considera proprietatea lui.Aceasta gelozie nu face deloc bine si se pare ca el e o persoana geloasa si posesiva.
El nu are incredere in tine, se pare. Dar, totusi vb.cu el ca nu se poate asa, nu esti maritata cu el si daca face asa de pe acum, iti dai seama mai tarziu, persoane ca el pot ajunge sa fie violente.
Discuta cu el si spune-i ca in felul acesta te va pierde, macar sa incerce sa lase din gelozie si sa aiba incredere in tine, sa iti acorde libertate ca nu poti sa stai toata ziua numai in casa, e prea de tot.
Sunt sigura ca el nu sta numai in casa, ci iasa, asadar si tu ai dreptul sa iesi, sa te distrezi, sa te simti bine.
Daca tine la tine, te va intelege si va accepta situatia si ceea ce tu iti doresti. Daca va continua asa, nu ii permite...desparta-te de el si gata.Nu poti sa ii permiti asa ceva, oricat l-ai iubi.

| Ririru a răspuns:

Buna.
Parerea mea este ca trebuie sa vorbesti serios cu el, ii spui ca vreti sa va vedeti.Si e simplu.
II spui ca numai suporti, ca il iubesti, dar ai nevoie si tu de spatiul tau, intreaba-l cum s-ar simti sa-i pui tu conditii sa nu se mai vada cu prietenii lui.
Daca tine la tine va INCERCA sa se schimbe. Daca i-ai dat motive de gelozie pe buna dreptate iti face asa.happy

| georgegs a răspuns:

Parerea.mea.e.ca.ii.e.frica.sa.nu.te.piarda

| ~p!$iii~ a răspuns:

Iai dat motive de gelozie? Bun, tu il mai iubesti, dar el? Sau poate ca si tu, sau el, stati impreuna din obisnuintza[aveti 6 luni impreuna], mie nu mi se pare normal, nu esti sotia lui ca sa stai inchisa in casa toata ziua, si chiar daca ai fi nu vad dc te tine in casa, e gelos, ok, e firesc si prietenul meu e, dar nu in exces, gelozia are limite, vb cu el si spune-i ca te deranjeaza pentru ca e prea impulsiv, abia ai 15 ai trebuie sa iti traiesti viata, sa iesi la un suc cu ftele, la o plimbare, la un party sau shopping, nu sa stai in casa, problema dintre voi se vor diminua doar prin comunicare, iar daca el nu intelege si tot pe a lui o tine mai bine treci la urmatorul, Are balta pesteoh go on Succesbig hug noi suntem langa tine:*

| zonik93 a răspuns:

( Ce nu`mi plac mie baietii astia no talking )
N`are incredere in tine! e clar.
Dar puneti intrebarea oare mai merita sa stai langa o persoana care cica te iubeste? O persoana care te iubestee, are incredere in tine si iti respecta decizile, oricare ar fi ele!
Eu zic sa te gandesti bine ce faci si sa nu iei decizia prea tarziu(adica sa il iubesti prea mult! ).
Un ultim sfat vorbeste cu el!tongue
Si spune-i ceea ce nu-ti place, dar daca nu te asculta. nu merita oh go on! Parerea mea.Bafta :*

| lilcide a răspuns:

Parerea mea este ca exagereaza si nu are incredere in tine

| Mihaella_2562 explică:

Mersi mult, mult!

| Mihaella_2562 explică:

Va multumesc din suflet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-l mai erta si gata. Zi-i si tu;-Mai cine crezi ca sint eu in fata mea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai poti suporta dai papuci.
Simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa iti risipestiviata pentru cineva care nu are incredere in tine, dupa parerea mea ar trebui sa vb cu el si daca nici atunci nu se schimba nu ar trebui sa mai fiti impreuna...baietzi sunt destui, si sunt si mai de treaba, inteleg ca tu il iubestidar eu zic ca el nu merita sa fie iubit de tine, probabil vrea sa fie cu fete mai de varsta lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca are pe alta si sa nu il vezi tu

| csd a răspuns:

Nu nu este normal sa te restrictioneze, pana la urma e viata ta, faci ce vrei cu ea... explica-i ca nu e normal ce face, si daca tu i-ai impune sa stea in casa, i-ar conveni? Daca nu intelege, pune-l pe liber, e plina gradina, sa-l vezi dupa aceea...winking