Hehee,aici nu suntem în instanță băi! Cine să te judece?
Revenind la problemă: nu, nu ești însărcinată!
Tu la 15 ani te gandesti cu iubitu tau la sex?
Pai la 20 de ani ce o sa mai faci...lol
Ai nu serios, vad ca nu esti singurul care spune traznai de genul "te gandesti de la nu stiu ce varsta la sex, si la nu stiu ce varsta ce-o sa mai faci" Da sunt convins ca Hugh Hefner de exemplu s-a plictisit de mult de sex.
Lumea face sex de pe la 14 ani pana cand le tine, unii chiar si la 70 de ani, ce-i cu ideea asta ca ce-o sa mai faca la 20?
Sunt rare cazurile, dar este posibil ca sperma sa se prelinga in zona vulvei si spermatozoizii, care-s foarte mobili, sa patrunda in vagin. La 15 ani ar trebui sa ai alt gen de preocupari, nu sa practici joculete erotice. Cate zile ti-a intarziat menstruatia? Daca a trecut o saptamana, poti sa-ti faci un test de sarcina. Ai grija ce faci, ca nu-i de joaca cu asa ceva. Poti ramane gravida, inclusiv daca ai sperma (sau lichid seminal) pe degete si din nebagare de seama te atingi in zona intima. Spermatozoizii mor, doar atunci cand sperma se usuca. Cata vreme e umeda, sunt veseli si vioi. Ar fi bine sa-ti calculezi perioada fertila, ca sa stii cand e perioada ovulatiei si sa eviti acele zile. Cauta pe internet, o sa gasesti destule informatii despre asta. E bine sa fii extrem de precauta, fiindca in cazul tau, un copil ti-ar cam distruge viitorul. Iubi o sa-si ia talpasita iar tu o sa ramai sa-i cresti plodul. Nu te baza pe el, pentru ca barbatii nu constientizeaza pe deplin toate riscurile, din simplul motiv, ca nu e vorba de corpul lor.
Din postarea ta,se vede ca nu esti o fata "de doi bani",usuratica,asa ca o sa incerc sa-ti raspund politicossi la obiect.
Nu ai cum sa ramai insarcinata,deoarece sperma,care contine spermatozoizi,nu a ajuns in uter,vagin, trompele uterine, ca sa fecundeze ovulul eliminat de ovare(unul elimina o luna, cealalta luna elimina celalalt). Perioada fertila se seocoteste, cam in jur de 5-6 zile(ca sa fii mai sigura)la mijlocul ciclului menstrual. Ovulul, traieste o zi maxim, iar spermatozoizii, traiesc 3-5 zile,in interiorul uterului,iar afara,in contact cu aerul mor,din cauza lipsei de umiditate(sperma se deshidrateaza).
Cel mai bine ar fi sa faceti dragoste(sex),protejat,cu prezervativ,cu sterilet(pentru femei,dar cred ca nu e cazul tau).
Faptul ca ti-a intarziat menstra,poate fi si din alte cauze:stres,raceala,ciclu menstrual neregulat,probleme hormonale.
pe GOOGLE,gasesti atatea informatii,incat, inainte de a mai face sex, mai bine informati-va AMANDOI, despre riscul sarcinilor nedorite, despre tot ce tine de sexologie.
Ok, repeta cu mine: sper-ma, sper-ma, sper-ma.
Asa se numeste ea, sperma. S P E R M A. Acum, scrie si tu!
Cat despre cealalta problema a ta, daca nu esti fecioara Maria, nu esti insarcinata. Sperma (ca asa ii spune) nu e atrasa de vagin, niciodata nu vei ramane insarcinata asa. Ba chiar daca partenerul ejaculeaza (pe asta il poti scrie? ) pe suprafata organului tau sexual, sansele de a ramane insarcinata sunt de 1 %.
Nu te mai stresa degeaba si scrie repede "sperma" sa vad ca ai depasit pragul acesta.
I-ai luat-o „sus",bănuiesc, cam repede, unii s-au rugat ani de zile de soţii să le facă asta, în sfârşit... Dacă e cum spui nu trebuie sa-ţi faci nici o problemă, nu se rămâne aşa de uşor gravidă! Pe viitor dacă o să mai „faci" anumite „jocuri" pune-l pe el pe spate şi să nu-ţi lipsească „prosopelul"! Părerea mea e că nu au cum să fie probleme din aşa ceva!
Sa inteleg ca familia te da afara din casa si tu faci m*ie...si eu te as da afara
Mindfulness întreabă: