O avea alte orientari sexuale ..Cum sa nu ii placa ceea ce ai facut tu ..Incearca sa vorbesti putin mai deschis cu el si sa incerci sa il cunosti mai bine
Pai lui daca nu ii place sa il iau in brate...ce fel de relatie e asta? Adica lui ii place sa ma ia pe mine...dar el nu ma lasa sa il iau eu in brate.
Prea repede vrei tu sa fi cu unu, ar fi bine sa renunti la gandurile astea amoroase pana implinesti varsta majoratului.
Fostu meu prieten nu era asa ca el...E un baiat cam ciudat
Nu toti baietii sunt la fel asa cum nici toate fetele nu sunt la fel
Asta stiu...
Daca stii atunci incearca sa cunosti ceea ce nu suporta si ceea ce suporta.restul vine de la sine
Pai sa stii ca e complicat, inca nu am intalnit baiat sa nu-i placa sa fie luat in brata si sa fie pupat pe obraz, probabil prietenul tau se prea intimideaza la fazele respective fata de mai multa lume sau nu nu te place indeajuns
foarte tare asta Ma rog ar trebui sa astepti poate ca el este timid si poate ca s-a simtit putin rusinat fata de prietena ta ar trebui sa il lasi pe el sa iti ceara sa faci chestiile astea.
Si da, poate sa rusinat. poate crede ca el este barbat si considera ca este o slabiciune din partea lui.Ciudat baiat
Aici e greseala ta! Adica el este baiatul, el trebuie sa faca toate astea.Tu esti fata, doar asteapta. Daca te place asa enorm, lucrurile vor veni de la sine din partea lui.