| Sebhp11 a întrebat:

Buna! Am 15 ani și trec a 9 a la Basarab in Bucuresti. Ideea e ca îmi place f mult de o prietena cu care am fost coleg de la grădinița și ne înțelegem f bine. I-am luat o brățara și plănuiesc sa merg cu ea la uj film și după in parc și sa ii spun ce simt, oferindu-i brățara. Ideea e ca ea știa ca îmi mai placea de o fata de care nu îmi maj place și nu știu cum sa ii spun ca vreau sa fim impreuna. Rog răspunsuri serioase.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Urmezi planul descris aici si speri pentru tot ce e mai bine.Ai incredere in tine, nu forta lucrurile si daca nu merge cum te asteptai, nu o lua personal si nu dispera.

Succes.

| FindMyName a răspuns:

E bun planul tău, încearcă așa, ai putea adăuga și un buchet mic de flori, nu sa mergi doar cu o brățară. Și da, ai putea vorbi despre ce simți pentru ea. Îți urez succes!

| smekera123 a răspuns:

Salut!
Din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa nu ii dai din prima întâlnire brățara. Poate din a doua pentru ca îți dai și tu seama dacă ii place sau nu de tine sau măcar o atracție ceva. Sper ca te am ajutat, îți urez succes!

| Florences a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te imbraci select, si sa o tratezi ca pe o prințesa, dupa direct, fa eye contact si spune ce simti, asa ai 20% sanse mai mari de a o cuceri