| adrian_7273 a întrebat:

Buna am 15 ani, sunt baiat si in viata mea e cam "Seceta" laughing daca pot spune asa. Nu am mai avut o prietena de mult timp. Si as vrea sa imi fac o prietena. Cunosc o fata pe care o plac si o stiu de mult timp dar nu prea tinem legatura si nu avem foarte multe lucruri in comun.straight faceAs vrea sa imi ziceti si mie ce as putea sa vorbesc cu ea pe mess si poate sa fac rost de un nr de telefon sa mai vorbesc cu ea pentru a o cunoaste mai bine si sa am ceva sanse. Stiu ca pare ridicol dar va rog frumos ajutati-mahappy. Stima!

5 răspunsuri:
| Nebuneală a răspuns:

Bunahappy!
Pai fa rost de id eiwinking! Apoi vorbeste cu ea mai multe chesti.Intereseazate ce ii place eiwinking!
Apoi vezi daca are prietenwinking!
Dupaia invit-o undeva si i ceri nr de telwinking!
Si apoi vedeti voi ce facetismug!
Succes:*

| Gosh. a răspuns:

Hei
Ai putea sa o intrebi despre hobby-urile ei, despre pasiunile ei, despre baiatul perfect, despre intalnirea perfecta, despre visurile si visele ei, despre experiente amuzante, aminti grozave, cele mai bune excursii, turism, scoala, prieteni.
Incearca sa mentii o atmosfera amuzanta si relaxanta.

Daca va distrati, poti sa ii ceri numarul de telefon.
De exemplu, cand ea iese de pe mess, poti sa o intrebi 'Continuam discutia prin sms-uri?'

Stii, dar acum ca ti-am spus despre ce ai putea vorbi cu ea, ar trebui sa stii ca o iubita nu e o necesitate. Te inteleg ca ai vrea sa ai pe cineva, dar poate pur si simplu persoana potrivita nu ti-a iesit in cale.

Succes! Sper ca te-am ajutat.

| validana a răspuns:

Nu pare ridicol deloc! Lucrurile astea i se intampla oricui! Asa ca stai linistit! In primul rand fi mai indraznet.Incearca sa afli cat mai multe lucruri despre ea ca sa puteti purta un dialog.De exemplu o poti intreba ce face (pentru prima data), daca te cunoaste (daca nu te cunoaste, te prezinti), ce lucruri il plac, ce lucruri nu-i plac.etc.Doar asa te poti apropia de ea. Cel mai important lucru este sa ii vorbesti frumos si sa ii arati ca vrei sa te apropii de ea! Mult succes!

| AnAiLuI a răspuns:

Pai ia`ti inima in dinti...
poti vb cu prietenele ei...
sa ii ceri id big grin
nr de tel...
o suni :d
schimbi 2 cuvinte cu ea big grin
hai ca stiu ca poti :d
daca esti timid nu faci nimic in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea vorbi cu ea pe mess, vezi daca e singura si poate ai noroc si te place. Succes!