| adrian_7273 a întrebat:

Buna am 15 ani, sunt baiat si in viata mea e cam "Seceta" laughing daca pot spune asa. Nu am mai avut o prietena de mult timp. Si as vrea sa imi fac o prietena. Cunosc o fata pe care o plac si o stiu de mult timp dar nu prea tinem legatura si nu avem foarte multe lucruri in comun.straight faceAs vrea sa imi ziceti si mie ce as putea sa vorbesc cu ea pe mess si poate sa fac rost de un nr de telefon sa mai vorbesc cu ea pentru a o cunoaste mai bine si sa am ceva sanse. Stiu ca pare ridicol dar va rog frumos ajutati-mahappy. Stima!

6 răspunsuri:
| stefangeles a răspuns:

Mosu nici eu nu am mai avut o persoana aproape de mai bine de un an si ceva... dar vad ca mai bine ma simt singur deocamdata si barbat nu muiere si invita-ti persoana iubita la orce crezi tu ca i-ar placea : un suc, o plimbare, un film, poate o vizita la bibilioteca mai stii doar fa-o si spune-i cu adevarat ce crezi, ce simti toti oameni sunt apreciati infelul lor de a fi...

| IRI_5028 a răspuns:

Ia-o incetu` cu incetu`. Vorbiti si voi asa...despre ce va trece prin cap.Cand crezi ca-i momentu`, incepe sa-i bagi niste relici siropoase si chestii din astea(cred ca sti).

DAR ai grija sa nu va faceti prieteni buni ca dupa aia o sa zica: "Te cred ca ma placi da vreau sa ramanem decat prieteni".

| Brianariri a răspuns:

Poti sa o intrebi ce mai face, sa intri in vorba cu ea, cati ani are (daca nu sti), sa te faci mai intai un prieten bun, apoi poti deveni iubitul ei.Si poti sa o intrebi si care este numarul ei de tel., si daca o sa vb mai mult cu ea o sa isi dea seama ca o placi.

| Aammy a răspuns:

Pai ai spus ca o cunosti cat-de-cat. Acum spune-i ca ai vrea sa vorbiti mai mult si daca vrea si nu o deranjeaza sa-ti dea nr de telefon.Nu incepe cu intrebari prostesti de genul "ai prieten " sau "esti singura " s. a. Fi tu cu adevarat! crede-ma e cel mai important!

| ady_8732 a răspuns:

Daca tu crezi ca tu ai vreo sansa cu aceea fata, atunci va trebui sa meri tu sa vorbesti cu ea, sa o abordezi, e mai simplu as asi mult mai repede.
daca accepta sa vorbeasca cu tine atunci ai o sansa.

MULTA BAFTA

ai incredere in tine

| robby_7943 a răspuns:

Am o intrebare pentru tine : Ce crezi te place fata?
Fara mess nu poti traii? Nu poti vorbii cu ea si in realitate?
Daca nu poti sta fara messenger, inseamna ca deja ai luat-o pe alte carari si o sa ai numai prietene imaginare. Nu te descurajez, dar asta e. oricum Bafta!