Daca il cunosti foarte bine si stii ca e un baiat de treaba, care nu te-ar insela niciodata, nu vad de ce n-ar merge relatia Dar trebuie sa te gandesti ca pana vei fi tu majora el va avea deja o varsta si poate isi va dori sa se aseze la casa lui, iar tu trebuie sa-ti termini studiile si sa urmezi o facultate pentru a putea procura un loc de munca ca sa te poti autosustine. Orice decizie vei lua, asigura-te ca ti-ai folosit pe deplin ratiunea cand ai facut-o. Priveste situatia in ansamblu si pune in balanta lucrurile, astfel incat sa nu iti afectezi viitorul. Succes :*
De obicei relatiile de genul asta nu prea merg.Sunt multe tentatii, mai ales la el.
Dar doar tu stii ce e intre voi. Poti astepta si poti vedea atunci cum se comporta cu tine, e posibil sa nu fie asa cum ti-l imaginezi tu.Gandeste-te bine inainte si fa asa cum crezi tu ca ti-e cel mai bine.
Acele persoane sunt incredibil de destepte si de mature. Ce relatie e asta, la mii de km, nici macar nu va cunoasteti, mai e si diferenta mare de varsta intre voi... Si nici nu am reusit vreodata sa inteleg ce anume iti ofera o astfel de relatie, nu o imbratisare, nu un sarut, nu o plimbare, nimic...
Da poate ca ai dreptate, dar el se va intoarce, e roman... ne vom revedea, ne cunoastem de mult timp dar am stat o singura seara cu el.
Dacă tu crezi că are rost să-l aștepți atunci așteaptă-l. Lasă persoanele superficiale de-o parte și gândește-te bine.
Merită băiatul acela să-l mai aștept?
O zi frumoasă îți doresc.
Eu zic sa il lasi pentru ca este distanta prea mare, baga-te pe mine da-mi idul tau
Ce dragut esti..ms pentru ajutor...dar nu e nevoie :*
1.Roaga'l sa-ti trimita un mot din parul pubian.
2.Ia'ti un dildo(de preferabil de o culoare cat mai apropiata de cea a penisului lui)
3. Lipeste cu aracet parul de capatul dildo-ului
4. Enjoy