anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, sunt intr-o relatie cu un tip in varsta de 21 de ani,numai ca relatia asa e la distanta, adica eu in Romania si el in Italia, suntem de aproape 6 luni si nu ne-am vazut decat o singura data,dar tin la el,il iubesc simt ca si el ma iubeste, se comporta foarte frummos cu mine. Uneori unele persoane imi zic ca relatia asta nu merita, nu are rost sa-l astept pana vine oricum ma minte si alte chestii.Sincer nu stiu ce sa zic.Voi ce credeti merita relatia, sa am incredere in el? FUNDA pentru explicati si ajutor.

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Daca il cunosti foarte bine si stii ca e un baiat de treaba, care nu te-ar insela niciodata, nu vad de ce n-ar merge relatia happy Dar trebuie sa te gandesti ca pana vei fi tu majora el va avea deja o varsta si poate isi va dori sa se aseze la casa lui, iar tu trebuie sa-ti termini studiile si sa urmezi o facultate pentru a putea procura un loc de munca ca sa te poti autosustine. Orice decizie vei lua, asigura-te ca ti-ai folosit pe deplin ratiunea cand ai facut-o. Priveste situatia in ansamblu si pune in balanta lucrurile, astfel incat sa nu iti afectezi viitorul. Succes :*

8 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

De obicei relatiile de genul asta nu prea merg.Sunt multe tentatii, mai ales la el.
Dar doar tu stii ce e intre voi. Poti astepta si poti vedea atunci cum se comporta cu tine, e posibil sa nu fie asa cum ti-l imaginezi tu.Gandeste-te bine inainte si fa asa cum crezi tu ca ti-e cel mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Oana92 a răspuns:

Acele persoane sunt incredibil de destepte si de mature. Ce relatie e asta, la mii de km, nici macar nu va cunoasteti, mai e si diferenta mare de varsta intre voi... Si nici nu am reusit vreodata sa inteleg ce anume iti ofera o astfel de relatie, nu o imbratisare, nu un sarut, nu o plimbare, nimic...

| adelynageo a răspuns (pentru Oana92):

Da poate ca ai dreptate, dar el se va intoarce, e roman...big grin ne vom revedea, ne cunoastem de mult timp dar am stat o singura seara cu el.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă tu crezi că are rost să-l aștepți atunci așteaptă-l. Lasă persoanele superficiale de-o parte și gândește-te bine.
Merită băiatul acela să-l mai aștept?

O zi frumoasă îți doresc.

| newtscamander a răspuns:

Eu zic sa il lasi pentru ca este distanta prea mare, baga-te pe minewinking da-mi idul tauwinking

| adelynageo a răspuns (pentru newtscamander):

Ce dragut esti..ms pentru ajutor...dar nu e nevoie :*

| Varan_Sergiu_1990 a răspuns:

1.Roaga'l sa-ti trimita un mot din parul pubian.
2.Ia'ti un dildo(de preferabil de o culoare cat mai apropiata de cea a penisului lui)
3. Lipeste cu aracet parul de capatul dildo-ului
4. Enjoy