| Wall_Monalyssa_Denyss_1994 a întrebat:

Buna am 15ani si as vrea sa stiu daca doare prima data cand faci sex mai ales daca baiatul are 30de ani
Dau funda va rog fiti seriosikiss

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Baiatul de 30 de ani ar trebui sa stie cum sa se poarte cu fata astfel incat sa doara cat mai putin. Doare un pic, dar este suportabil. Asta doar daca fata nu este una dintre cele care nu pot fi dezvirginate decat la bisturiu (sunt destul de rare).

| MskDesign a răspuns (pentru SkyPilot):

Serios!
Se numeste viol in cazul de fata.Cum dati astfel de raspunsuri?

| SkyPilot a răspuns (pentru MskDesign):

Hai sa fim seriosi, daca fata vrea care este problema?

| MskDesign a răspuns (pentru SkyPilot):

Sunt foarte serios si te intreb daca tu crezi ca o fata la 15 ani este pregatita psihic sa isi inceapa viata sexuala? Pe cealalta parte, te intreb daca el, avand 30 de ani, nu face corupere de minori, pedofilie si cred ca si viol?

| SkyPilot a răspuns (pentru MskDesign):

Depinde de fata, dar foarte multe sunt pregatite. Iar fetele educate stiu sa isi si gaseasca informatia astfel incat sa nu li se intample nimic. Cat despre a doua intrebare, dara el avea 16-17 ani, care era diferenta? Daca fata stie in ce intra, nu vad nici o problema. Si pare sa fie exact cazul de fata.

21 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Asta e gluma de 8 decembrie?

lol... cum dracu ca tu sa ai 15 ani si sa vrei sa o faci cu unul de 30? straight face
Stai linistita ca nici nu o sa-i pese de tine, daca te doare sau nu. E clara treaba.

| Purec a răspuns:

E prima tara asta de pedofili laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ohooo te va rupe ala laughing) la varsta lui e expert

| NameHarris a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

De unde sti tu ca este expert?laughingOare de ce nu umbla cu femei de varsta lui? Iti zic eu ca este vai si amar de capul lui, si doar sa prosteasca fete de 15, 16 ani poatewinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Prima penetrare de obicei este dureroasa sau foarte dureroasa.Nu conteaza varsta barbatului, conteaza cat de lunga, si mai ales de gros ii este penisul, in raport cu marimea si largimea vaginului tau precum si daca esti virgina.Deasemenea conteaza daca stie sa se poarte tandru cu o minora sa o pregateasca printr-un preludiu prelungit. Daca doresti explicatii mai detaliate da add la misubacsi si te ajut cu placere

| Emilian65 a răspuns:

Doare prima data cand faci sex, indiferent ce varsta are baiatul.

| SkyPilot a răspuns:

Multumesc pentru fundita. Pune-ti baiatul sa se pregateasca, aveti grija de igiena si mai ales de protectie si sa fie intr-un ceas bun!

| grab a răspuns:

Doare ca nu poti sa te mai abtii nitel.
si doare si fizic dar e asa ceva gen palinca pe gat: prea mult iti doresti sa incerci ca sa iti mai pese de acea durere de cateva secunde.

| fadnox a răspuns:

Dar un baietel mai marisor nu ai?
la varsta asta te cam intimidezi si nu prea tintesti

| Kriss96 a răspuns:

Pe bune? Tu 15 si el 30? Ala te-a pacalit. Sa vedem ce o sa faci cu viitoarea sarcina la 16.

| Quassaar a răspuns:

Posibil să-l doară si pe el funduletul daca intra la pârnaie pentru corupere de minori. Gandeste-te mai bine la un băiat apropiat de vârsta ta. Oricum nici tu n-ar trebui sa te grăbești. O sa ai tot timpul sa faci acest lucru.

| Admunssen a răspuns:

Ar trebui sesizata protectia copilului.

| Andrei_Daniel_1997_X4d8 a răspuns:

Esti proasta? cum dracu! tu ai 15, ala 30,

| achilles9966 a răspuns:

Doare, dar e o durere temporala si suportabila, mai ales daca baiatul are 30 de ani (ma gandesc ca are ceva experienta), important e preludiul si sa nu fie ceva hardcore, nu va grabiti si totul va fi ok.

| TheBestSelfie a răspuns:

Da doare, destul de tare, dar te obisnuiesti si durerea va fi inlocuita de placere, nu vreau sa te judec dar nu cred ca e sanatos cu cineva de 30 de ani. Mai b ine ai vorbi cu mama ta. Pups. FundA? :O

| trixmcoy a răspuns:

Ce aveti toti?
Si ce daca are 30?
Varsta nu conteaza, si nu, nu te doare.