| JeansS a întrebat:

BUna, am 15ani. Sunt impreuna cu un baiat mult timp, tine mult la mine si tin si eu enorm. E o persoana care nu iubeste copii alintati si modul lor de viata, e serios si stie clar ce vrea de la viata.Are 19ani. El ma schimbat dupa el. Avem acelasi caracter, ne intelegem de minune, si as dori cel mai mult sa am relatii sexuale cu el, nu mi-a cerut asta si nici o data nu mi-a zis s-o fac, doresc eu singura, ce-mi puteti sfatui.(sunt virgina, el a mai avut relatii), cum e? doare? ...accept ori-ce sfat. merci mult:*:*

Răspuns Câştigător
| WooLove a răspuns:

Putin la inceput o sa doara... Dar totusi gandeste-te de 2 ori inainte sa faci ceva asa ca optional. Succes si ma bucur ceea ce ai scris sper sa va fie bine. pa-pa

| JeansS explică (pentru WooLove):

Merci mult mult. pupici:*

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca iti incepi viata sexuala cu el acum, o sa-l bagi in puscarie. Daca nu iti doresti asta, trebuie sa mai astepti macar un an.
Daca vrei sa nu iti periclitezi sanatatea si sa ai o viata sanatoasa, va trebui sa astepti macar pana la 17 ani si jumatate. Sincer, daca prietenul tau este macar pe un sfert atat de serios si responsabil precum zici, nu va accepta sa faca sex cu tine inainte de majoratul tau.

| Luori a răspuns:

Cu ce te deranjeaza daca mai astepti? La 15 ani nu esti intr-atat de matura, si nu cred ca a trecut atat timp incat sa fii atat de sigura de ceea ce spui.
Desigur, crezi ca ceea ce simti este intr-u totul adevarata si ca lucrurile sunt asa cum le privesti. Mai asteapta sa mai treaca timpul, nu cred ca daca nu intretii relatii sexuale cu acesta, relatia se va raci ( mai ales ca tu ai spus ca el nu a pomenit de asa ceva ).

Asteapta, vezi ce se mai intampla, traieste-ti relatia frumos si mai documenteaza-te. Ii fuge penisul si nu te asteapta de te GRABESTI?

| SteauaNordului a răspuns:

E cam devreme sa iti incepi viata sexuala. ce stii despre sexualitate? nu o face fara prezervativ te rog! dar vb cu el despre acest pas din relatia voastra. comunicarea e cheia din orice relatie. e posibil ca el sa nu fie de acord acum si sa te mai astepte. tu de ce te grabesti? nu consuma imediat o relatie asa frumoasa. succes

| MariiLetz a răspuns:

Mai asteapta vreo 3 anisori happy

| JeansS explică:

Dau fundita:*

| JeansS explică:

Va multumesc mult pentru sfaturi, si intelegere :*:*:*