| INeedHelpNow a întrebat:

Am 16 ani. 1.60m si 40kg.Eu ma consider urata desi multi baieti de 19.18 ani au vrut sa fie cu mine. problema este ca am fost odata cu un baiat si cand ne-am despartit a spus ca nu ii place cum arat desi nu m-am schimbat deloc. Ce sa mai cred?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Trebuie să te simți bine în pielea ta, ai un indice de masă corporală perfect nomal, 19.7, alte fete te-ar invidia laughing Ai trăsături frumoase, ești tânără, cum să te consideri urâtă? Respectul și încrederea în sine determină felul în care ne considerăm (urât/frumos) iar asta poate fi afectată de chestii care ni se întâmplă, de exemplu când partenerul ne face să ne simțim prost în legătură cu felul în care arătăm. Dar frumusețea este relativă, așa că pentru fiecare persoană care ne consideră nașpa, există cu siguranță cel puțin una care să ne considere frumoși. Ce să faci, nu poți să împaci pe toată lumea, chiar dacă ești super. De exepmplu ciocolata e bună dar nu place tuturor. Sau chiar și femei considerate sex-symbols gen Angelina Jolie sau Scarlet Johanson sunt considerate urâte de unele persoane. Încearcă să ai mai multă încredere în tine!

5 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Esti frumoasa si conteaza enrom cum te simti tu...nu stiu nici daca ai facut sex pana acum...iar tipul care ti-a spus ca esti urata e un dobitoc.nu esti nici mai frumoasa nici mai urata decat cum te simti si te vezi tu parerea lui trebuie sa fie 0 pentru tine.pacat ca ia-i daruit din timpul tau.nu te merita asta trebuie sa intelegi

| Joker92 a răspuns:

Daca vrei o parere sincera pune o poza cu tine, sau lasa un facebook ceva.Si...nu te lua dupa gura altora pentru ca pot spune asta doar sa te raneasca(neah lumea rea si cu nasu pe sus in ziua de azi, mai ales tineretul k voi cu exceptii)si poate acel baiat a spus asta k ai refuzat anumite chestii cu el.zi si u acumthinking

| Rinorac7928 a răspuns:

Frumusetea este relativa
fiecare are standardele lui
si tu cand te uiti la un baiat zici :
imi place asa asa si asa da nu imi place aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa zica si el bietul, cu inima franta?

| eroticaxp a răspuns:

Daca tu esti cea din poza de la avatar si nu a dat vreo masina peste tine in ultima perioada atunci te poftesc la un suc daca binevoiesti.