| Letyy a întrebat:

am 16 ani am o relatie de un an si trei luni si prietenul meu deja vrea ceva mai mult si eu nu vreau adica nu ma simt pregatiat si nu as vrea ce sa fac cum sa >reactionez? sad

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Situatia voastra este destul de complicata, daca el ar fi fost un 'don Juan' atunci nu ar fi stat nici 2 saptamani cu tine fara sa fi adus vorba despre sex. Daca ti-a fost si fidel in tot timpul acesta, atunci jos caciula!
In acelasi timp, sexul este o treaba serioasa, care poate sa ruineze sau sa intareasca o relatie.
Sunt multe de cantarit, dar in final totul tine de tine. Daca nu esti pregatita inca, nu ceda presiunii. Daca ar fi sa-l pierzi pentru ca nu te-ai culcat cu el, la fel de bine poti sa-l pierzi si daca te culci cu el.
Imi pare rau, nu te pot ajuta mai mult.
Tine doar minte asta, exista multe regrete in viata asta: 'ca am facut-o', 'ca nu am facut-o', unul dintre cele mai rele: 'am facut-o si am ramas insarcinata', 'am avortat' sau 'n-am avortat', 'am facut copil si acum nu ma mai vrea nimeni'.
Asta iti cere viata acum, sa fi pregatita (nu doar) pentru sex. Si repsonsabilitatile legate de el.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Faci ce crezi ca e bine!
la varsta asta e inca devreme.
il inteleg si pe el. suntem baieti, ce sa ne faceti, pentru noi e mai important... adica nu il judeca, sa nu crezi ca a stat cu tine atata timp doar pentru sex, desi se poate si asta.
totusi pana la varsta asta ce ai facut?! mai sunt multe chestii de facut, nu e inca momentul. o relatie normala la 16 ani ar fi aceea cu multe plimbari, saruturi si imbratisari ca si cum ar fi ultimele.

| Bibbi1507 a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu el si sa.i spui ca tu nu esti pregatita pentru asta acum. Daca te iubeste cu adevarat va intelege si va astepta ca tu sa fii pregatita. Funda?

| ABCDEFGHIJKLM a răspuns:

Daca nu esti pregatita pentru a face asta spune-i! Daca te iubeste va intelege. Sa astepte pana esti pregatita atat sufleteste cat si trupeste. Asta nu se face cu forta sau obligata.