| JustMe2099 a întrebat:

Am 16 ani, iar acum câteva zile am avut primul act sexual, nu îmi pare rău că s-a întâmplat mai devreme decât mi-am propus, pentru ca țin la acel băiat și el ține la mine și mai mult. Prima dată mi-a curs sânge, dar acest lucru s-a întamplat și a doua oară. Din câte știu, nu e motiv de îngrijorare, dar vreau sa fiu sigură, e normal să-mi mai curgă sânge și la al doilea contact? Se mai poate întampla și la urmatoarele contacte sexuale?

6 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Nu este niciun motiv de ingrijorare. Se poate intampla si la urmatoarele, tu sa fii pregatita sa nu te patezi

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este relativ normal să apară sângerare la primele 1-3 contacte sexuale, mai ales dacă deflorarea a fost incompletă.

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt intrutotul de acord cu raspunsul dat de InquireWithin

| SkyPilot a răspuns:

Da, se poate sa nu te fi deflorat complet prima data. Ai putea sa accepti si o a treia aparitie. Dar daca problema persista, trebuie sa vezi un ginecolog. Este foarte posibil sa ai o rana inauntru.

| ywar a răspuns:

La 16 invatam de rupeam si dadeam piept cu problemele adevarate ale vietii. Voi la 16 ani visati la deflorare si supt... Vai de voi. Va bateti joc de o perioada atat de frumoasa si asta din teribilism.

| missoriginalitate a răspuns (pentru ywar):

Intru-un fel sunt de acord cu tine dar e viata ei... face ce vrea. Nu poti sa o compari cu tine ..parerea mea.