Depinde doar de voi.
Daca va iubiti cu adevarat, o sa puteti trece peste toate. Intr-o relatie pot interveni foarte multe greutati, nu doar distanta.
Daca legatura dintre voi nu va fi una puternica, relatia se va destrama oricum, indiferent de numarul kilometrilor ce va despart.
Speram ca cu ocazia asta numai vei intreba pe TPU ca esti gravida neai luat un munte de pe suflete noastre, nu stiu, sper ca sa nu ardeti telefoanele noaptea
Depinde ce raspuns vrei sa auzi.
Personal cred ca NU va tine mult. El are 19 ani, o sa se uite dupa fete. Si tu esti si departe, si cocoselul lui cere...
Pe scurt. Nu.
Dacă aveți râbdare, încredere unul în celălalt. Da poate să țină. Dar vezi tu, altfel e când e lângă tine, îi vezi reacțiile, comportamentul. Așa le vezi doar odată pe lună.
De voi depinde cât de mult o să țină, de modul în care faceți față situației și de modul în care rezistați tentațiilor.
De obicei aceste relatii nu tin deoarece niciunu dintre voi nu stie ce face celalalt intr-o luna, cu cine vorbeste, cu cine se plimba, ce face, cu cine face...dar daca va vedeti o data pe luna si va intelegeti bine atunci o sa tina :* :* :*
Sincer,nu. Motive sunt multe si lesne de inteles. Sfat pentru sanatatea ta, cauta ceva mai practic, aproape... daca va incapatanati sa tina asa, inevitabilul va veni si dupa cate anticipez, tu vei sueri mult. Daca nu crezi, inceara. Succes. Numai bine
Lucrul asta depinde de voi doi, daca va iubiti cu adevarat poate sa tina pana muriti. Din cate am vazut si stiu eu relatiile la distanta nu prea tin, dar repet lucrul asta tine de voi doi
Buna! Situatia ta este foarte asemanatoare cu a mea, si eu am 16 si el 19 si ne vedeam tot odata pe luna, distanta fiind cam de 100 km...totul a fost bine si frumos o perioada, apoi s-au racit lucrurile si acum el e cu alta...doare mai tare cand stii ca nu poti sa fii langa el si alta o face. Bafta oricum!
Si eu am o situatie, oarecum asemanatoare. Diferenta de varsta intre noi e de 2 ani, ne despart aproximativ 300km si ne vedem o data pe luna in timpul scolii.
A trecut un an cu aceasta distanta si noi inca ne iubim la fel de mult. Adica, parerea mea este ca depinde de la persoana la persoana. Daca baiatul chiar te iubeste si ii dai tot ce are nevoie, nu se duce el la alta, depinde mult si de baiat.
Pe noi, distata ne face sa ne fie mult mai dor unul fata de celalat si atunci cand ne vedem, ies fuiori, metaforic vorbind.
Nu trebuie sa te gandesti ca distanta desparte. Nu... distanta poate sa si apropie mai mult 2 persoane:-)
Majoritatea relatiilor la distanta nu dureaza mult, mai bine v-ati desparti decat sa fiti iubiti doar cu numele (daca va vedeti asa de rar...)
Deeeeeeeepinde de la persoană la persoană. Pot dura 1 an, 2, 5.
Depinde de ei, da e bine să taie răul de la rădăcină, doar că, doar dând cu, capul învață, adică totul se întâmplă cu un motiv. Nu riști nu câștigi, iar dacă nu riști nu știai cum era dacă.
PĂREREA MEA!