| Misipisi a întrebat:

Am 16 ani, iar prietenul meu 18. Suntem intr-o relatie de 2 ani de zile si ne iubim. Nu am intretinut relatii sexuale deoarece el crede ca nu sunt inca pregatita pentru acest pas eu fiind virgina, dar el doreste sa-i fac blow ceea ce mi`e mi se pare ca femeia este ca si sclava barbatului facand asa ceva. Cu toate ca eu il excit des bagandu`i mana la penis si spune ca il incep doar si nu-l termin si ii este greu apoi.Ce credeti ca ar trebui sa fac in privinta asta?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă şi el ţi-a făcut ( deja ) sex oral, atunci e "normal" ca să aştepte şi el "ceva"...

Dacă nu a făcut asta ÎNCĂ, atunci el ar trebui să fie "primul" care să se "ocupe" de PLĂCEREA ta ( deoarece este mai mare şi mai "experimentat" ) şi apoi e rândul tău!

Eventual, ar fi bine să discutaţi "deschis" despre aceste aspecte...

7 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Ai dreptate la faza cu sclava! Daca iti face el primul, poti sa ii face si tu. Eu nu am facut asta, insa in aceste conditii as face-o! Probabil...

| C94 a răspuns:

Ei,dar daca nu ii convine poti sa il lipsesti si de "masaje", ca doar tie nu iti fac placere la degete sa nu poti sa te abtii laughing

| neutrino a răspuns:

Fiecare face ceea ce-l duce capul.

| Phoenix231 a răspuns:

Uite iti zic opinia mea, daca am fi de 2 ani impreuna si miai mai baga si pana in pantaloni atunci ar fi fost ceva super grav, probabil m-as fi abtinut o data de 2 ori max 3 ori, dar dupa aia deja bubuian ori te baga in casa la un handjob, titfuck, anal, blowjob, orice mai putin dezvirginarea, Crede-ma e foarte greu sa te abti, deci iti recomand ori te opresti din a face asta ori Good luck on blowjob.

| 5465449634649634769347 a răspuns:

Intreab-o pe m*ta!winking

| andreiiutu a răspuns:

Daca tu crezi ca sexul oral e comparabil cu sclavia atunci ai o problema. Plus el nu ti-l cere ca sa fi sclava lui ci petru ca e foarte placut.winking

| VladRares a răspuns:

Cere-i si lui sa iti fac o felatie si daca iti faci atunci si tu la randul tau fa-i blow. Baiatu trebuie sa faca primul paswinking, asta ca sa ii dai replica happy. Cu placere.