Dacă şi el ţi-a făcut ( deja ) sex oral, atunci e "normal" ca să aştepte şi el "ceva"...
Dacă nu a făcut asta ÎNCĂ, atunci el ar trebui să fie "primul" care să se "ocupe" de PLĂCEREA ta ( deoarece este mai mare şi mai "experimentat" ) şi apoi e rândul tău!
Eventual, ar fi bine să discutaţi "deschis" despre aceste aspecte...
Ai dreptate la faza cu sclava! Daca iti face el primul, poti sa ii face si tu. Eu nu am facut asta, insa in aceste conditii as face-o! Probabil...
Ei,dar daca nu ii convine poti sa il lipsesti si de "masaje", ca doar tie nu iti fac placere la degete sa nu poti sa te abtii
Uite iti zic opinia mea, daca am fi de 2 ani impreuna si miai mai baga si pana in pantaloni atunci ar fi fost ceva super grav, probabil m-as fi abtinut o data de 2 ori max 3 ori, dar dupa aia deja bubuian ori te baga in casa la un handjob, titfuck, anal, blowjob, orice mai putin dezvirginarea, Crede-ma e foarte greu sa te abti, deci iti recomand ori te opresti din a face asta ori Good luck on blowjob.
Daca tu crezi ca sexul oral e comparabil cu sclavia atunci ai o problema. Plus el nu ti-l cere ca sa fi sclava lui ci petru ca e foarte placut.
Cere-i si lui sa iti fac o felatie si daca iti faci atunci si tu la randul tau fa-i blow. Baiatu trebuie sa faca primul pas, asta ca sa ii dai replica . Cu placere.
George0197 întreabă: