anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani jumate si am o mare problema.Cand prietenul meu imi face degetica sau oral nu mai simt absolut nimic.In primele doua dati cand mi-a facut a fost placere mare, dar apoi nu am mai simtit nimic placut.Am incercat sa facem sex, dar intra doar capul si durea foarte tare...asa ca am lasat-o balta.Tin sa mentionez ca am incercat sa-mi fac si degetica si nu-mi place deloc. Ma puteti ajuta va rog?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Placerea si satisfactia unei masturbari este micsorata pana la diparitia acesteia din cauza durerii ce apare in momentul in care iti este penetrat vaginul cu degetul si aceasta durere genereaza si teama/frica de a mai incerca. Rezolvarea problemei consta in practicarea masturbarii cu 1 deget la inceput si urmat de folosirea a 2 degete care va avea ca rezultat largirea progresiva a canalului vaginal si odata cu aceasta si lungirea muschilor circulari ai vaginului care vor deveni mai elastici ceea ce va permite in final si penetrarea cu penisul. Daca la inceput masturbarea chiar si cu un deget este dureroasa si iti provoaca un disconfort este strict necesara deoarece este singura metoda prin care iti poti largi vaginul progresiv si doar astfel poti spera la o dezvirginare mai usoara sau chiar nedureroasa, deoarece in momentul sexului de dezvirginare vaginul iti va fi penetrat de un penis de 3-4 ori mai gros comparativ cu degetul actual. Masturbare placuta in continuare si o dezvirginare cat mai usoara. Multa sanatate.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea e ca nu te relaxezi suficient. Nu te mai gandi asa mult la ce ar trebui sa simti etc... ci incearca sa te relaxezi.

| SorinelF86 a răspuns:

Dupa primele dati te-ai gandit ca a fost ceva gresit? iar de atunci te simti excitata cand va sarutati, va mangaiati sau va jucati, pana sa ajungeti sa va dezbracati?

| Jessicathiemann a răspuns:

Pai probabil ca plăcerea a dispărut pentru ca nu consta numai în acest lucru, dacă ai mai mult de 16 și vrei sa iti începi viata sexuala atunci fa-o! La început va durea puțin dar se va amplifica plăcerea pe care vrei sa o dobândești. Succes

| SteFannZz a răspuns (pentru Jessicathiemann):

Care ar fi motivul pentru care ar disparea acum? Totusi cred ca este o chestie care nu dispare asa...adica era asa de placut la inceput si acum nu mai este deloc.

| Jessicathiemann a răspuns (pentru SteFannZz):

Probabil ca la început vaginul era mult mai strâmb și mai tactil pentru plăcere, era mai ușor de "manevrat" dar ăsta nu durează la infinit, nu totul vine de acolo, pentru un act complet continua sa faci asta pentru a mari vaginul apoi încercați sex dar protejat! happy