Tu esti la prima relatie? si la intrebarile anterioare de ce ziceai ca te-ai despartit de prietenul tau acum 6 luni?
Daca sti ca si el tine la fel de mult la tine, spune-i!
s-ar bucura mult sa auda asemenea lucruri de la persoana iubita. Uneori aceste lucruri intaresc o relatie.
Deoarece este primul e normal sa ai emotii, sa ai acei fluturasi si sa tremuri uneori cand esti cu el, teoretic vorbind ar trebui sa-i spui despre toate aceste sentimente pe care le ai fata de el si asa ii vei da increderea in el si ii va fi mai usor si lui de a vorbi cu tine, ar mai iesi din starea de timiditate, si va veti obisnui unul cu celalalt si veti simti ca si cum v-ati cunoaste/sunteti de ff mult timp. Bafta :*
Normal! Draga mea, daca esti deja cu el, trebuie sa aveti o relatie cat se poate de deschisa:X. Poti sa-i spui tote astea, ca doar n`o sa se supere, chiar o sa-i faca placere sa auda asta. Si cine stie, poate ca si el simte acelasi lucru din moment ce a acceptat sa fie cu tine:X. Multa bafta:*
Eu cred ca e prea devreme sa ii spui toate astea cunoasteti'va si voi mai bine si dupa aceaa poti sa ii spui ce simti tu pentru el:*dar daca tu consideri ca vrei sa ii spui toate astea asa devreme. Bafta!:*