Eu zic sa stai cuminte daca zici ca ai aflat despre el ca asa se poarta si cu prietenele tale... e clar ca nu simte ceva anume pentru tine in special si ca isi incearca norocul cu mai multe pana gaseste una sa cedeze... te sfatuiesc ca atunci cand te hotarasti sa iti incepi viata sexuala sa o faci cu un baiat pe care sa-l iubesti cu adevarat (nu doar sa-l placi putin).
Eu ti-as zice sa-l pastrezi ca si amic...mai mult nu cred ca merita. Acum tu decizi. Sper ca te-am ajutat putin
Virginitatea nu merita sa o oferi unui baiat oarecare! Acel baiat trebuie sa te iubeasca si sa fi cu el de un timp indelungat(6 luni+). Sati dovedeasca ca te iubeste, nu fi prostuta, vei avea mustrari toata viata si te vei simti folosita apoi abandonata
Deci practic esti proasta.Ramai la masturbarea zilnica e timp de sex si poate cand o s-o faci o s-o faci din dragoste nu ca vaginu tau pune control pe creier...
Sfatul meu este ca nu ar trebui sa ai incredere decat in inima ta nu in creierul tau creierul tau deduce ca e prieten bun dar prietenii adevaratii sunt doar cei care vor sa te protejezenu sa te foloseasca ca o marioneta pentru sex cat despre sex stai linistita ai timp si pentru astaeu as zice sa nu.mai bine faci sex doar cu o persoana cu care ai stat foarte mult si il iubesti si el te iubeste si care te merita