La inceperea activitatii de masturbare intravaginala, este cat se poate de normala aparitia unei senzatii de disconfort sau chiar de durere difuza daca incerci sa folosesti 2 degete chiar din start. Este indicat ca la inceput sa fie folosit 1 deget si doar ulterior in functie de largirea canalului vaginal sa se treaca la folosirea a 2 degete sau a unor anumite "obiecte speciale" create in acest scop, sau folosirea unor obiecte sau lucruri lunguiete improvizate/gasite prin casa, sertare, camara, etc. Perforatia unica sau multipla, existenta in himen poate fi o "gaurica" cu diametrul mai mic sau mai mare, care in functie de elasticitatea pielitei himenale se poate intinde foarte mult si ca atare sa fii inca NEDEFLORATA, sau in cazul unei pielite rigide, putin elastice sa se fi rupt/distrus deja si acum sa fii DEFLORATA. O situatie asemanatoare se poate produce si in cazul in care vaginul este penetrat de un penis real/adevarat de barbat. Multa sanatate!
Mulțumesc mult de tot, la fel!
Deci nu înțeleg de ce ai cataloga după o simplă întrebare. Poate nu știu foarte multe legate de acest domeniu. Dacă te deranja atât de tare, puteai să ignori. O seara bună!
Ma bucur sa mai vaf si oameni cu cap in grupul asta
La cate informatii sunt pe net despre aceste chestii nu crezi ca o informare prealabilă era mai nimerită? Acesta este si motivul catalogarii mele. Si raman in continuare la aceeasi parere.
Nu vreau asta. Doar am întrebat ca să știu!
Nu mai baga degetele in vagin ca-ti rupi singura himenul, sau te infectezi cu bacteriile de pe maini.
Daca vrei sa te masturbezi, stimuleaza-ti clitorisul cu degetul si atat!
Pai himenul este inca intact, cand se rupe e posibil sa sangerezi putin, e normal sa simti un mic disconfort daca himenul e intact
Daca iti mai introduci degetele in vagin, este o greseala pentru ca asa te masturbezi(nu vei fi satisfacuta) si te sfatuiesc sa-ti cauti un baiat sa te dezvirgineze daca simti ca nu mai pot sa rezisti, dar foloseste prezervativ care te va feri de sarcina sau infectii cu transmitere sexuala.
La dezvirginarea mea nu a curs deloc sânge și nici nu m-a durut. Cred că m-a dezvirginat cu degetele cu ceva timp in urmă. Himenul e incă intact, doar putin dilatat. Si la mine a fost dilatat și s-a rupt in totalitate după ce m-a penetrat.