| Loomea straina' a întrebat:

Am 16 ani si acum 3 luni m-am despartit de prietenul meu.De fiecare data cand vad cupluri sarutandus-e nu stiu exact ce simt dar simt un gol in stomac si ceva, nu stiu ce un sentiment ciudat si imi vine sa plang.Acum nu am prieten chiar daca asi avea unul.Adica am 16 ani doamne si toate colegele mele am prieten, nu stiu ce sa fac, id meu de mess este totolisca_toto@yahoo.com folositil doar daca vreti sa imi dati sfaturi sau baietihee hee. Atata. Dau fundita.Pawave

Răspuns Câştigător
| IuliaAle a răspuns:

Pentru ce plangi? E viata ta, tu contezi, tu esti importanta, pentru. tine faci scoala, pentru. viitorul tau lupti! Nu pentru el! Ce are atat de special? Crezi ca te merita? Daca nu a stiut sa aprecieze, ghinionul lui, el pierde. Esti tanara, o sa ai timp de relatii. Acum profita! Razi, distreaza'te, iesi in oras, mananca ce'ti place, imbraca'te cum vrei...viata e frumoasa! Fii optimista! Mult succes pe mai departe!

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Stiu ce simti. Si eu patesc la fel. A fost o faza ciudata rau. Eram cu fratii me isi cu iubitele lor. Si la un moment dat ei se sarutau si eu ma uitam pe pereti. A fost un moment aiurea. Simteam si eu nevoia sa am o fata alaturi. Incearca sa te gandesti cum sa iti imbunatatesti viata fara baieti. Gandeste-te la cum sa fii mai buna pe mai multe planuri. De obicei daca tu cauti in disperare un iubit nu iese. Stii reclama aia de la sprite : Fetele simt cand esti disperat. Functioneaza si in sens invers.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea, stai linistita ca nu se termina lumea azi si tu ramai fara prieten.Ai toata viata inainte, ai doar 16 ani, ai tot timpul din lume sa ai prieten, nimeni nu ramane singur decat daca vrea.

| Love4ever.EU a răspuns:

Iti da fiori.

| alina_4026 a răspuns:

Te inteleg foarte bine, la asa virsta se simte cel mai bine sentimentul dragostea.Este trist cind vezi cind cineva fericit, indragostit...Ai senzatia ca esti singura pe pamint ca nu are nevoie nimeni de tine, mai ales ca tu ai fost iubita, aveai a ta persoana care iti spunea cit de importanta esti pentru el, te saruta cu o pasiune nebuna iar acum esti singura si ai nevoie de acel sentiment pe care l-ai mai avut. Dragostea este un sentiment foarte complicat...Eu sint foarte indragostita insa aceia persoana are prietena, m-am dezamagit complet.Ma simt singura.Nu mi-am deschis telefonul de 2 zile si nici nu vreau sa vorbesc cu cineva, nu am dispozitie.Credeam ca o sa se primeasca ceva insa nu a fost asa cum am crezut.In viata lucrurile sint mai complicte decit crezi. Tu ai 16 anisori ai toata viata inainte.Totul se va intimpla spontan atunci dragostea este si mai dulce. Tu nu iti pierde increderea in sine, fii vesela mereu, fericita, frumoasa si totul va fi bine. Iuberea mereu a fost prima problema la oameni. Dar daca inca esti indragostita de fostul tau iubit lupta pentru el.Nu trebuie sa renunti niciodata.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti inca tanara Teo draga.Eu ce as mai avea de zis atunci?hee hee Asa ca nu e timpul de plans, doar o viata avem si niciodata nu stii ce-ti rezerva ziua de maine.Fii mai optimista.happy

| botafogo a răspuns:

Teodora, scumpo.este foarte simplu:trebuie doar sa depasesti momentul.incearca sa-l recuceresti sau fa-ti alt iubit. daca vrei sa ma mai intrebi ceva aceasta este adresa de mail:www.i.nutulescu@yahoo.com