| Nicoleeeta030 a întrebat:

Buna!
Am 16 ani si acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala. Prietenul meu are 17 ani si avem o relatie de un an. Amandoi eram virgini. Am folosit un prezervativ iar penetrarea nu a fost una violenta deoarece nu mi-a curs sange. A fost in act sexual dus pana la capat, deoarece penetrarea a avut loc. Am mai cerut sfaturi si mi s-a spus ca himenul poate fi elastic si se asta nu am avut sangerarea si ca la urmatorul act sexual e posibil sa curga si sange. Deci, ne-am protejat iar penetrarea nu a fost puternica. Nu a ejaculat in mine, dar mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata.Nu am avut simptome, doar ca constientul meu ma face sa ma gandesc doar la asta. Poate imi veti spune ca sunt prea mica pentru asta, dar a fost alegerea mea si am fost pregatita pentru asta. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, credeti ca e posibil sa fi ramas insarcinata?
Vreau sa spun si ca s-a intamplat cu o saptamana dupa ultima zi de menstruatie. Nu imi vine regulat, sau nu sunt prea atenta la asta. Doar ca de obicei imi vine la inceputul lunii, iar pana acum nu mi-a venit. E posibil sa imi intarzie de la stres si de la faptul ca ma gandesc prea mult ca e posibil sa fi ramas insarcinata?
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| OanaAlexandra123 a răspuns:

Nu cred ca e posibil.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia descrisa posibilitatea de a ajunge sperma in vagin este exclusa daca s-a folosit prezervativul si acesta a ramas intact. De asemenea invata-te ca numaratoarea zilelor unui ciclu menstrual incepe cu PRIMA ZI DE MENSTRUATIE. Fiindca O SAPTAMANA dupa ultima zi de menstruatie poate fi si a 10-a zi a ciclului menstrual (in cazul unei menstruatii de 3 zile), data la care posibilitatea de sarcina este de maxim 5-10% deoarece reprezinta prima zi a perioadei fertile, sau la fel de bine poate reprezenta a 14 zi a ciclului menstrual (in cazul unei menstruatii de 7 zile), adica ziua de ovulatie cand posibilitatea de formare a unei sarcini este maxima 85-90%. Daca acum o saptamana ti-ai inceput viata sexuala asa cum afirmi la inceputul intrebarii, si asta s-a petrecut imediat dupa terminarea menstruatiei, cum iti poti inchipui ca ar fi deja cazul sa-ti vina sau ca-ti intarzie deoarece de la INCEPEREA ultimei menstruatii probabil au trecut maxim 17-21 de zile. In orice caz ar fi indicat sa te informezi in mod corect despre mecanismul procreerii din moment ce ti-ai inceput viata sexuala. In conditiile descrise in intrebare chiar daca datele sunt destul de ambigue in mod logic se poate afirma ca este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ati folosit prezervativ si nu a ejaculat in tine nu esti gravida.

| 6684464 a răspuns:

Aoleu, ti-am inceput viata sexuala dar nu-mi amintesc! laughing

Daca ramai insarcinata sa-i pui numele copilului Chuck Norris! laughing

| Biu009 a răspuns:

Daca v-ati protejat si nu a ejaculat in tine e imposibil sa ramai insarcinata.