| minu1234minu a întrebat:

Am 16 ani si am fost impreuna cu o fata tot de aceeasi varsta. Ea s-a despartit de mine din cauza unui "scandal" in grupul nostru de prieteni (unuia dintre baieti ii placea de ea, iar ei ii placea de mine si a iesit o cearta ). Dupa cearta asta a zis ca simte nevoia sa fie singura dupa atatea "drame". Dupa un timp in care am vorbit o groaza si la telefon si pe fb, afara ne mai tineam de mana, ne imbratisam, se lipea de mine cand avea ocazia, am intrebat-o daca vrea sa ne impacam. Mi-a raspuns ca ea chiar tine la mine, ii pare rau ca nu suntem impreuna, e geloasa cand ma vede ca vorbesc cu alte fete dar e ceva (nu stie ce) care nu o lasa sa se impace cu mine. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Ar mai fi sanse sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Cred ca are nevoie de ceva timp, sa-si dea seama 100% de ce simte, si pentru asta trebuie sa ramana singura un timp. Stiu ca suna aiurea, dar la deciziile de genul trebuie sa te gandesti bine, nu e ca si cum ai da cu banul. Eu cred ca asta e acel "ceva" care o impiedica sa se impace cu tine. Nu a spus nu, a spus ca se mai gandeste, deci ai o sansa. Incearca sa mai vorbesti cu ea (subiecte comune, sau ce vorbiti voi) si dupa ceva timp (nu mult, o saptamana, doua) o mai intrebi daca vrea sa fie cu tine. Ar trebui sa aiba un raspuns atunci.

3 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu mai sta, invit-o in oras de mai multe ori, in parc, petrece mai mult timp doar tu cu ea varule, ca nu anturajul va comanda inimile

| despina01 a răspuns:

Sunt multe sanse de a fi impreuna cred ca e suparata ca v-ati certat daca tu cu adevarat o iubesti spune-i ceva de genu< regret ca ne-am despartit dar nu pot trai fara tine mi-as dori sa fim din nou cum eram eram fericiti si totul datorita tie >> uitate adanc in ochi ei si spune ca o iubesti apropie-te de ea si sarut-o