| IepurasF a întrebat:

Buna!
Am 16 ani si am o prietena care are 13.
Am facut sex de multe ori pana acum (protejat cu prezervativ) caci suntem de 4 ani impreuna [stiu ca-i ciudat rolling on the floor ].
Ultima data cand am facut-o s-a rupt prezervativul exact in timpul ejacuarii :d
Dupa aceea a facut dus.
Luna aceasta i-a intarziat ciclul.
NU STIU daca am ejacuat in ea sau nu.
S-ar putea sa ramana insarcinata?straight face

Răspuns Câştigător
| AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar a răspuns:

Exista mari sanse. Spune-i sa faca un test de sarcina.Iar daca o iubesti fii mereu aproape, orice s-ar intampla.

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nici nu ar fi trebuit să îţi răspund la întrebare având în vedere nickname-ul pe care îl ai şi neseriozitatea de care dai dovadă atunci când e vorba de o problemă atât de serioasă ca asta.
Bun, am înţeles; ai 16 ani, eşti imatur, dar asta nu e o scuză! Şi ştii de ce? Pentru că atâta timp cât te-ai considerat în stare să-ţi începi viaţa sexuală crezând că eşti destul de imatur şi capabil să fii responsabil, ar fi trebuit să tratezi cu maximă seriozitate o problemă de genul ăsta care poate schimba destinul unei persoane. Pe lângă faptul că sunt oarecum uimită că prietena ta a acceptat să-şi înceapă viaţa sexuală de la vârsta aia, neştiind la ce riscuri este expusă (excludem sarcina şi BTS-urile), sunt uimită că nici măcar nu s-a informat despre contracepţia de urgenţă care ar fi fost o soluţie pentru "salvarea"situaţiei.
Test de sarcină peste 21 de zile.Este posibil să fi rămas însărcinată.
Baftă!

| Papusik a răspuns:

Exista mari sanse. Spune-i sa faca un test de sarcina.Iar daca o iubesti fii mereu aproape, orice s-ar intampla
sad.
Nu fi las ca alti baieti sa o lasi singura sa sufere din cauza bebelusului sad.
Fii alaturi de ea, atunci cand are mai mare nevoie de tine sad.

| YoYoLicious a răspuns:

Totul este posibil. Depinde daca era in perioada ovulatiei sau nu. Si de asta iti poti da seama decat daca are un ciclu regulat. Daca il are, uite aici un link prin care poti calcula daca era predispusa sa ramana insarcinata sau nu: http://www.sfatulmedicului.ro/teste-medicale/calendar-ovulatie_7

| Rucsiii a răspuns:

Hmm e posibil, nu stiu ce sa cred... pentru siguranta pune'o sa faca un test de sarcinathinking Asa e cel mai bine.[wtf, la 13 ani?!straight face]

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Pai daca ai ejacula in ea probabi va putea ramane insarcinata dar daca nu ai ejacult nu da daca i-a intarziat mestruati atunci s-ar putea sa ramana insarcina cel mai bine ar fi sa faca un test de sarcina in orice caz sa fie sigura de acest lucru

| aneta a răspuns:

Pai dupa cate spui tu e posibil din pacatestraight face.Cel mai bine ar fi sa isi faca un test de sarcina ca sa va lamuriti.

| Florii_2470 a răspuns:

Doamneee.prietena ta are 13 ani si tu ai facut sex cu ea? daca afla masa.rolling on the floor

| Florii_2470 a răspuns:

Doamneee.prietena ta are 13 ani si tu ai facut sex cu ea? daca afla masa.rolling on the floor.

| cristydts a răspuns:

Ehh de acum sa stii o metoda, daca ai ejaculat in ea pune-o sa bea otet dizolvat in apa si asta va distruge spermatozoizii, testat si merge happy

| sara25 a răspuns:

Du-te cu ea la un doctor si vezi daca e insarcinata!

| DenyBebe a răspuns:

Daca nu au trecut mai mult de 72 de ore de cand s`a intamplat, te sfatuiesc sa te duci fuguta pana la farmacie sa ii iei frumos pilula de a doua zi si sa scapi de griji. Escapelle e foarte eficienta, e o singura pilula ( in loc de doua, cum sunt de obicei ) care isi face efectul daca e administrata in maxim 72 de ore de la "incident". Daca a trecut mai mult, te sfatuiesc sa-i iei un test de sarcina desi e cam tarziu sa mai schimbati ceva daca iese pozitiv. In orice caz, eu sper sa nu fie nimic grav. Take care! happy