| unnamed2 a întrebat:

Buna ) am 16 ani si Am o problema ) Penisul meu este curbat la stinga Tare mi-separe. Puteti sa ma ajutati cumva sa-l indrept. Ca cind oi avea o relatie sexuala sa nu rida Fata de mine )
VAROG MULT

17 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Stai domne calm multe penisuri sunt curbate, unele sunt la stanga, altele la dreapta, altele in sus.In timpul actului tu il introduci drept si nu asta conteaza ca nu o sa o incomodeze pe fata cu care intreti relatii sexuale cu nimic.Si nu ai cum sa-l indrepti daca asa te-ai nascut cu el.

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Stai calm nu e ceva grav acest lucru se întâmpla cam la toți băieți și știi de ce? e din cauza cum îl ți în pantaloni de aia și ca sa îl îndrepți nu poți nu ai cum. Stai calm nu va rade nici o fata de tine și nu iți va afecta într-un fel viata sexuala nu te îngrijora. Mult succes

Răspuns utilizator avertizat
| xanderblackx a răspuns:

Pai... e mai bine cand e curbat tati. pentru ca stimulezi mai bine in timpul actului... sis tai linistit ca majoritatea barbatilor au penisul "crescut" intr-o parte sau alta. numai bine si relax

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

O sa rada de modul in care scriilaughing Invata romaneste...

Răspuns utilizator avertizat
| DOARoVIATA a răspuns:

Fi mandru ai un pesnis cu semnalizare la stanga
nu serios tu esti prost rau 90% din baieti au penisul curbat (aia care nu poarta boxeri ) ca nu are loc sa se scoale in pantaloni si mai deviaza stanga dreapta... daca chiar vrei sa se indrepte neaparat pune-l intre 2 tije metalice succesul este garantat!

| unnamed2 explică (pentru DOARoVIATA):

Are 17 cm si este curbat ...Imbecilu...

| Veleno1 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu de cateva luni am grija sa stea in partea dreapta in pantaloni si s-a mai indreptat, oricum nu este un lucru rau.

| MelindaVictoria a răspuns:

Dai cu ciocanul si se indreaptalaughing))

| Ronaldo7cr7 a răspuns:

Noi nu stie sa vorbeste ca tine! laughing, Hai fii serios, ai pus-o la misto laughing?

| Paul012 a răspuns:

Nu-ti fa probleme...eu a penisul curbat in jos iar partenera mea e f.multumita.Nu stiu daca e bine din punct de vedere medical.

| Kromezer a răspuns:

Baga`l in manivela! Poate reusesti ceva laughing rolling on the floor))