| yo_6138 a întrebat:

am 16 ani si am prieten de 8 luni. el vrea sa incepem viata sexuala, ce credeti ca sunt prea mica si trebuie sa mai astept?

Răspuns Câştigător
| Popey a răspuns:

Da.ai putea sa-i spui ca nu vrei sa-ti incepi viata sexuala de acum.eu zic ca ai putea macar sa astepti sa fi majora.:d Si ca sa iti spun sincer eu am o prietena care la 11 ani avea iubit de 18 anilaughing Si normal fiind naiva credea ca el o iubeste(tipa era foarte dezvoltata). La 12 ani tipu insista ca ei doi sa faca sex.Intr`un final ea a acceptat.sti ce s-a intamplat dupa aceea? El a parasit`o, sau mai bine spus ea a aflat ca el avea o relatie de 2 luni cu una de 18 aniLbig grin.si normal ca dupa doua saptamani dupa ce au intretinut relatii sexuale el a lasat`o.acum ea regreta si e si normal dar...soarta! Decii, eu te sfatuiesc sa mai astepti vreo 2 ani si sa ii spui prietenului tau ca daca intr-adevar te place si te iubeste macar putin e capabil sa astepte:d daca nu.atunci nu te merita. Funda?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti prea mica. Din punct de vedere medical, varsta minima recomandata este de 17 ani si jumatate. Altfel, riscul tau de cancer de col uterin va fi de 9-10 ori mai mare decat al unei femei care si-a inceput viata sexuala la o varsta normala.

| Sperman a răspuns:

Asta depinde de voi, oricum 16 ani nu este o varsta chiar fraceda.
Daca te ameninta ca o sa te paraseasca, atunci nu te merita si sta cu tine doar pentru sex.

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Acum depinde ce vrei tu. Ce vrea el este una, dar daca prima data nu o faci cu cineva care simti ca merita si cu care sa iti doresti, nu va iesi nimic bun. Mai bine astepti, iar cand vei fi total sigura pe tine o vei face. NU trebuie sa te lasi influentata de dorintele celui de langa tine. Iubirea adevarata cere sacrificii multewinking

| HotChoclate a răspuns:

Buna.ar trebui sa faci ce simti tu.Eu nu stiu cum va intelegeti voi si nici cum e el. Daca ai incredere in el, il iubesti si esti pregatita poti sa o faci.Dar daca el insista inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.

| Maya_9911 a răspuns:

Viata sexuala o incepi cand simti ca esti pregatita. Multe fete observ ca si'o incep de la 12-13 ani. Prin lucrul asta isi distrug copilaria si pierd lucrul cel mai de valoare al unei fete.
Din punct de vedere medical, inca esti mica. Eu zic sa mai astepti pana la 17 ani.
Daca te iubeste, te asteapta si iti respecta deciziile.
Decizia asta trebuie sa o luati amandoi, nu doar el prin dorintele lui.

| LittleDreamer a răspuns:

Eu cred ca esti inca destul de mica.Mai bucura-te cat poti de anii acestia, ca de viata sexuala o sa ai timp destul.
Si daca mai astepti putin o sa te poti convinge daca baiatul respectiv tine cu adevarat la tine.
Succes!:*

| BaNnGi a răspuns:

Aoooleo...ba parerea mea e sa-l lasi dracul de aia au ajuns ma femeiele asa desconsiderate pentru ca nu stiu cand sa spuna Nu... faci sex doar cand esti tu pregatita si simti ca el este cel potrivit.si mai multe nu asa ca vrea el
daca te iubeste te asteapta daca se desparte de tine din cauza asta e un retardat.nu te marita atunci

| tauretee a răspuns:

Sincer esti prea mica dar alti au inceputo si la 12 anilaughing

| relaxx a răspuns:

Da.esti cam mica.mai asteapta putinhappy. parerea mea

| Arsenic a răspuns:

Eu una zic ca ai toata viata inainte... daca te iubeste mai asteapta pana macar implinesti 18 ani. Toata viata o sa ai parte de sex depinzand de tine. Trebuie ( dupa mine ) sa ii spui ca nu esti pregatita daca asa te simti tu. Insa sunt unii baieti care dupa ce au facut-o cu o fata ( ma scuzi de expresie ) o lasa, se despart de ea. Dar daca te iubeste mai asteapta pana esti tu pregatita.