| IngerCazator a întrebat:

Am 16 ani si as vrea sa iau anticonceptionale. Dar inainte de asta as vrea sa merg la un ginecolog, dar unul particular pentru ca nu vreau sa ma duc la medicul de familie sa-mi dea trimitere.
Cine stie ce analize trebuie facute si cam cat costa toate acestea? Cat costa consultatia la ginecolog?
Si e cineva din Braila care cunoaste un medic ginecolog (de preferat femeie) bun?

6 răspunsuri:
| emchristina a răspuns:

Costa in jur de 100-150 de lei. Cauta pe net ginecologi din orasul tau, cu siguranta ai de unde sa alegi. Eu asa mi-am gasit doctorul si pot sa zic ca este o femeie minunata cu care poti discuta de la femeie la femeie. Si sa nu-ti fie rusine sa intrebi tot ce te macina. Gandeste-te ca ai in fata ta un om cu scoala de specialitate care poate sa-ti raspunda la orice intrebare fara jena.winking

| wolder a răspuns:

De obicei consultatia la privat costa peste 100 de lei doar sa se uite la tine, analizele care ti le da peste 200.
Nu lua anticonceptionale fara prescriptie
Daca faci sex n-ar trebui sa-ti fie rusine, e ceva normal, deci ar trebui sa mergi si la medicul de familie

| IngerCazator explică (pentru wolder):

Nu ca mi-ar fi rusine doar ca medicul meu de familie are gura sparta si daca e sa vina mama la ea sau mai rau tata, ca na, mama stie, o sa le zica.
Oricum mersi pentru raspuns. happy

| wolder a răspuns (pentru IngerCazator):

Am inteles motivul tau. E mai scump la privat si iti face cam acelasi lucru. Pacat de situatie. Poate poti sa te muti de la medicul acela de familie.

| Emilian65 a răspuns:

Mergi la medicul de familie care-ti va da trimitere la medicul ginecolog si care te va consulta gratuit.

| piticelm a răspuns:

Du-te la doctorul Coltofeanu, stiu ca avea cabinet particular pe Mihai Bravu. Intereseaza-te si tu.