Si ai impresia ca el nu a observat pana acum ca esti plinuta(asta in cazul in care nu e vorba doar de imaginatia ta)? Si tutusi e cu tine, deci inseamna ca il placi.
Uite, iti dau un sfat: Mai asteapta, nu ai nimic de pierdut. Eu cred ca inainte de "a o face" trebuie sa va obisnuiti unul cu corpul celuilalt, mai ales ca tu esti si virgina. Si nu sunt suficiente cateva luni, mai ales la 16 ani. Citeste mai multe despre inceperea vietii sexuale pe net, informeaza-te despre toate metodele de contraceptie, despre BTS si discuta cu mama ta despre asta.
Uita-te la video-ul asta pentru ca este foarte educativ http://www.youtube.com/watch?v=JEO0PuO4mSE. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa astepti pana la casatorie. Trebuie sa fii suficient de informata incat sa nu poti sa spui mai tarziu "nu am stiut".
Stai linistita ca stie el ce sa faca doar ca va cunoasteti de cateva luni, cate mai exact? ..sincer imi pare putin! ciao si cum zic italieni:Sus pe cal
Deci problema la tine este ca esti grasa nu ca ai doar 16 ani.Am inteles.
Dar ce atata graba il sti de cateva luni si gata, vrei sa o faci cu el.Pai asta 70% dupa ce o face-ti te lasa.Asa ca lasa-l sa te mai astepte ca ai doar 16 ani sex o sa faci toata viata si nu numai cu el, daca vrei sa incepi de acum, ca doar nu o sa te mariti cu el.Cred ca mai mult vrea el nu tu...Eu zic sa te gandesti mai bine daca poti.Numai bine.
Ai prieten de cateva luni si vreti sa faceti dragoste?
Va iubiti macar?
In fine, daca te iubeste nu o sa-i pese de felul in care arati. Tu nu poti face nimic.
Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu el, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", fără să-ţi poţi da seama acum, vei avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care rişti să le pierzi acum"!
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată „cutie a Pandorei". Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...
- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica divorţurilor nu minte...
Spre deosebire de alte experienţe devenite amintiri, experienţele păcatului (în special când e vorba de o relaţie a trecutului) nu se uită niciodată (...), şi cu cât lovesc mai mult în normele morale, cu atât vor avea un efect mai copleşitor asupra respectului reciproc şi liniştii unei familii!
În mod aparent paradoxal dar logic, aceste experienţe-amintiri devin cu atât mai frustrante (substrat pentru gelozie) odată cu trecerea timpului, rămânând mai târziu întipărite în sufletul "celuilalt" partener (...), aşa cum într-o cameră, posterele ar deveni permanente!
Nu este la voia întâmplării faptul că pentru începerea vieţii intime, Dumnezeu a lăsat căsătoria şi nu altceva. Motivul este justificat prin consecinţe şi nu prin capricii...
Buna.
Pai inseamna ca nu esti suficient de pregatita sa faci asta Daca erai intr-adevar pregatita, nu iti era rusine sa te dezbraci in fata lui.Dar in fine Lasa totul de la sine, lasa-te purtata de val, si atunci pe moment n-o sa-ti mai fie rusine
Daca el nu mai este virgin el de abia a asteptat sa intalneasca din nou pe cineva ca sa o faca.Cateva luni, cate? Daca nu sunt multe oricum este prea repede mai ales pentru varsta ta si sunt sigura ca nu esti nici informata cu privire la metodele contraceptive.El experienta si tu nu. Vorbe dulci si tandretea o poate face oricine.Chiar si un actor nu? Stiu cum este intr-o relatie, euforie maxima, placerea giugiulitului etc.Grija toate astea nu dureaza la nesfarsit, la varsta ta relatiile sunt instabile mai mult ca sigur nu este ca si intre oamenii mari.Ai o viata inainte si tot ce vrei.Din prietenie iti spun sa ia grija si daca te gandesti sa o faci sa nu uiti de metodele contraceptive ca sa nu iti distrugi viitorul de pe acum.In ceea ce priveste silueta ta normal nu ar fi nici o problema dar atunci vei vedea daca el te iubeste si te respecta cu adevarat. Poti sa incerci asa:mai amîna planu mai mult timp si daca el te intelege si daca are rrabdare inseamna ca este serios.AI GRIJA.Imi pare rau de fetele ca tine care sar asa.
lucyaneya întreabă: