| ionutmatei22 a întrebat:

Buna,am 16 ani si de cateva zile am descoperit tehnica edging(masturbare pana aproape de ejaculare dar pauza dupa continui tot asa) fara sa imi dau drumu la final.Este normal sa o fac de 2 ori pe zi cate minim 30 min sa invat sa ma tin mai mult pentru prima data cand voi avea sex? Sau ar fi mai bine sa ma opresc complet?

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

E prea mult s o faci în fiecare zi câte 30 de minute de 2 ori... ajunge și e mai bine la măcar 3 zile distanță ca după te trezești cu penisul umflat și cu probleme

| ionutmatei22 explică (pentru annonimaaaa555):

Dar nu raman impotent sau ceva nu?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru ionutmatei22):

Deci....nu o sa ramai impotent, dar dacă un băiat se masturbează prea des, pot apărea unele efecte negative. Oboseala și lipsa de energie sunt frecvente, mai ales dacă nu există suficient timp de refacere. Pielea din zona genitală poate deveni iritată sau chiar să apară mici leziuni. Sensibilitatea poate scădea în timp, ceea ce poate duce la dificultăți în obținerea plăcerii. Dacă masturbarea devine un mecanism de evadare din stres sau plictiseală, poate apărea o dependență psihologică.De asemenea, dacă devine o prioritate în detrimentul altor activități, poate afecta relațiile, școala sau productivitatea.

| ionutmatei22 explică (pentru annonimaaaa555):

Multumesc de raspuns apreciez!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru ionutmatei22):

Cu plăcere!

| mihai69 a răspuns:

E foarte ok.