Întreabă-l direct dacă simte ceva pentru tine şi dacă vreţi să fiţi împreună. Poate aşteaptă de la tine să preiei iniţiativă. Încearcă, că oricum nu ai nimic de pierdut. Dacă îţi doreşti o relaţie cu el mai trebuie să faci şi anumite compromisuri. Vorbeşte cu el despre ceea ce te deranjează şi se va rezolva. Baftă!
Lasa lucrurile sa decurga, nu te gandi nici ca cedezi tu, ca cine o fi de vina, nici ca nu "sunteti impreuna", important e sa va vedeti, sa vorbiti. Ca daca nu faceti sex, la ce bun preludiul? Si cum sa fiti impreuna asa? Partea aiurea e ca ti-a propus ceva cand aveai prieten, asta nu se face. Poate ar fi bine sa-ti pastrezi alte prioritati si cand ai ocazia sa vorbesti cu el sa te bucuri de moment. Nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu vrei.
Nu mai vorbii cu el... da-l incolo
Cauta dragostea in alta parte... nu-i potrivit pentru tine
Sunt in aceeasi situatie numai ca eu acum am 17 ani iar el 20 de ani.suntem impreuna de un an jumate. cam de juma de an a inceput sa fie groasa. orice as face nu fac bine. orice idee de-a mea e prosta toate ale lui sunt bune... multa lume mi-a zis sa ma despart de el dar stii cum e... nu poti. nu stiu ce sfat sa-ti dau dar daca la voi problema asta e recenta macar tu incearca sa faci p cocosul ca tot el o sa sa intoarca la tine.
David907823 întreabă: