| stefan_3848 a întrebat:

am 16 ani si imi place de o fata de varsta mea (sunt in clasa cu ea in clasa a 9, o stiu de cand am inceput anul scolar) si as vrea sa am o relatie cu ea deoarece se lasa atinsa de mine... Ce ziceti vrea sa aiba o relatie cu mine sau doar o relatie de amici?

8 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Pai chestiile astea se intampla in ambele situatii... ori ca vrea doar joaca sau poate chiar te place...deci ramane sa incerci sa o cuceresti si abia atunci vei afla:->

| mutzy211 a răspuns:

Merita sa incerci de ce nu?! Daca se lasa atinsa cum spui inseamna ca nu are nimic cu tine poate chiar te-ar accepta daca ai incerca tu sa faci primul pas, poate si ea te place dar e mai timida decat tine ca sa ti-o spuna.Invit-o la un suc, stati de vorba pe diferite teme, imprietenitiva, apoi pur si simplu ii spui ce ganduri ai, ca o placi si ti-ai dori sa aveti o relatie! daca te respinge asta-i viata daca nu te respinge mult noroc si "iubitiva" mult!

| pinky_2290 a răspuns:

Chiar daca te place sau nu, poti incerca sa o faci sa te placa si sa vrea sa aiba o relatie cu tine. Incearca acum, sa nu regreti mai tarziu ca ai avut o sansa si ai trecut pe langa ea!

| fashionglamgirl a răspuns:

Eu zic sa o inviti intr'un weekend la un suc.Sau daca nu, la o plimbare, unde vei putea sa o intrebi ce parere are despre tine. Daca esti mai timid, pune un prieten de al tau sau intreab-o pe una dintre prietenele ei.

Succes! Sper sa iti fie de foloshappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati putea incerca insa nu te mira daca veti fi dezamagiti mai tarziu.
Bafta!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa o intrebi si sa afli:X

| Nu7a a răspuns:

Dupa parerea mea, daca deja se atinge de tine inseamna ca simte si ea ceva, draoste sau admiratsie asta deamu trebuie sa afli tu...

succes

| nick_9550 a răspuns:

Salut, nu ai de unde sa stii pana nu incerci, invit-o in oras, plimbati-va, stii tu ce sa faci, incearca numai asa poti sa-ti dai seama