Buna! Sincera sa fiu ma oripileaza mentalitatea adolescentilor din ziua de astazi care isi incep viata sexuala de la varste fragede doar de dragul modei.In primul rand te felicit pentru ca nu ai cazut si tu in capcana aceasta, pentru ca te asigur ca vei fi mult mai implinita din toate punctele de vedere decat cei care se lauda ca au facut-o deja inutil.
Suparator este faptul ca oamenii din ziua de astazi au uitat adevartul sens al cuvantului 'iubire' si totodata adevaratul scop al relatiilor sexuale.Majoritatea adolescentilor gandesc cu 'organele *',nu cu creierul-pentru a da frau liber instinctelor animalice nu este nevoie de creier,dar pentru a vorbi despre Freud si alte aspecte fundamentale DA! Dragostea este un sentiment prea pretios pentru a-l irosi si multi nu stiu ca ea se invata,daca tu incepi cu sexul(fara sentimente adevarate,fara a cunoaste iubirea) pierzi adevaratul sens al vietii. Inca o data te felicit pentru ceea ce esti si nu te lasa influentata de cei din jur,nu uita sa fii un 'instrument sexual' si sa fii 'degradata moral' este foarte usor,sa NU fi este greu, dar merita, crede-ma!
O zi placuta iti doresc!
Nu te lua după dei din jur, nu e un concurs. Fiecare fată o face la momentul pe care îl consideră potrivit. Eu cred că e mai important să găsești o persoană potrivită, nu să te culci cu primul băiat numai ca să nu mai fii virgină. Când vei avea o relație serioasă chestia va veni de la sine și o să ai o amintire frumoasă.
Vezi-ti tu de scoala si lasa sexul ca esti mica pentru asa ceva. Si ce daca alte fete fac deja sex? Asta nu inseamna ca trebuie sa faci si tu ca ele. Daca ele se sinucid, te-ar tenta si pe tine sa te sinucizi? Nu cred. Stai cuminte.
Totul depinde doar de tine.Tu esti singura care poate decide daca te simti pregatita fizic si psihic.Inainte de a-ti incepe viata sexuala este important sa detii informatii despre metodele contraceptive cat si despre bolile cu transmitere sexuala si o data la 6 luni trebuie sa mergi la ginecologie pentru a avea o viata sexuala sanatoasa.Nu trebuie sa iti incepi viata sexuala doar oentru ca alte fete au facut asta.Este bine sa iti incepi viata sexuala cu o persoana importanta in viata ta.
Buna! e foarte bine ca nu ai facut inca pasul asta.Primul act sexual trebuie sa fie special si odata cu el incep responsabilitatile de,, om mare" asa ca nu te grabi sa te maturizezi, bucurate de copilarie. Spui ca prietenele tale au facut deja acest pas...asta te face unica si deosebita.Nu te lasa influentata sexul nu e asa spectaculos cum ti se povesteste.Bafta!
Si eu tot 16 ani am.si nu am facut`o.Si sunt mandra ca am reusit performanta asta avand in vedere toate "curvulitele"din ziua de azi.Eu zic sa mai astepti.sa te bucuri de viata si de scoala (atat cat poti ) si sa lasi chestia asta pentru "acel moment" care vei vrea sa fie special si alaturi de o persoana iubita.
In primul rand este foarte fumos faptul ca la varsta de 16 ani inca mai esti virgina iar in al doilea rand nu trebuie sa te intereseze de alte fete, tu esti unica. O sa-ti incepi viata sexuala cand o sa consideri ca este momentul potrivit :*
Buna, si eu am 16 ani dar am facut deja acest pas ( asta nu inseamna ca sunt " curvulita" cum a spus Irina mai jos), insa mentionez ca sunt de 3 ani in relatie cu un baiat; am vrut sa ajung aici ca sa stii ca nu e bine sa o faci pana cu simti cu adevarat ca ai langa tine persoana potrivita si te simti pregatita. Daca o faci doar pentru ca e la moda sau prietenele tale au facut-o si se lauda prin liceu cu asta sa stii ca faci cea mai mare prostie, pentru ca daca prima data no sa iti placa si n-o sa fie asa cum ai visat o sa ai amintiri urate mult timp si nu-i bine. Lasa-ti prietenele sa se laude cat vor, pentru ca sunt proaste daca gasesc din asta un motiv de lauda. Ai grija de tine si sper ca te-am pus pe ganduri. Succes in gasirea unui baiat potrivit si nu te grabi! :*
Fa cum crezi tu cai bine si nute lua dupa capul la toate...cel mai bine sa o faci atunci cind esti pregatita da nu cind o sati zica altii
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: