| xoxowhatever a întrebat:

am 16 ani si inca nu am avut prieten. Toata lumea in jurul meu e cuplata cu cineva si incep sa simt ca e ceva in neregula cu mine, adica ma indragostesc cam greu si nu vreau sa fie ceva doar de ochii lumii doar sa pot zice si eu ca am prieten... daca mai e cineva in aceeasi situatie chiar m-ar ajuta sa stiu happy

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si de ce ar fi asta o problema?
Tii neaparat sa semeni cu toata lumea? Sa faci parte din turma?
Inteleg s-o faca oile,tu ai si un creier,un caracter si cateva principii. Daca nu s-a gasit nici un baiat care sa le satisfaca,vina nu e a ta,ci a lor,nu se pot ridica la asteptarile tale.
In plus,poate ca ai si alte prioritati,poate esti o eleva buna si scoala ti-e mai importanta decat sa stai sa razi in fiecare pauza cu un baiat,cum fac celelelte.
Pot intelege ca,intr-un fel te simti data la o parte,interesele celorlalte fete,colege si prietene ale tale se invart incontinuu in jurul baietilor,iar tu doar asculti,nu poti povesti nimic din experienta proprie.
Ei,si? Asculta-le,ca sa stii ce greseli nu trebuie sa faci,de la oricine poti invata, in cele mai neobisnuite momente!
Si continua-ti netulburata viata ta frumoasa, dragostea o sa-ti bata la usa exact cand o s-o astepti mai putin, toti avem parte de ea!
Sunt destule persoane ca tine, ieri am raspuns unui baiat cu aceleasi nelinisti ca si tine:
http://www.tpu.ro/......adevarata/
Si-o sa-ti recomand rabdare, ca si lui!
Lucrul bun are nevoie de timp ca sa se intample.:)

| Picasso a răspuns:

Oo daaaaa esti greu de cucerit? nu as crede! pur si simplu astepti sa fi abordata asa cum iti plc tie, si poate poate nu a fost asa cum ti-a plaqt tie!

| Purec a răspuns:

Buna. Nu e nimic in neregula cu tine. In principiu este chiar bine felul in care gandesti ( desii probabil o sa vezi ca ai gresit asteptand ceva prea serios) la varsta ta trebuie sa experimentezi si sa inveti cum e cu relatiile. Pana la un punct este ok, gandesti frumos si visezi frumos la iubire, nu te indragostesti prea repede, dar din apcate, in momentul in care te vei indragostii, este foarte probabil sa constati ca nu te-ai indragostit exact de baiatul care il visai happy De aceea, sfatul meu este sa experimentezi si sa cunosti baieti. Nu o sa ramai toata viata cu primul happy

Răspuns utilizator avertizat
| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Pai incearca mai intai daca cineva te place, si daca da, poate cine stie o sa-ti placa si tie de acea persoana, si atunci va puteti cupla.

| Raiiiisa a răspuns:

Si eu am avut prieten la aproape 16 ani.Si nu regret nimic.Nu am vrut pana acum, deoarece mi-a fost foarte bine si singura.Nu e nimic rau in asta, doar cand vei avea sa stii ce vrei cu adevarat, sa stii cu ce se mananca o relatie, sa fii pregatit pentru o eventuala despartire si sa nu privesti la ce au celelate dar nici sa alegi la nesfarsit, pentru ca vei ajunge sa culegi pe urma.Ca toata lumea in jurul tau e cuplat, asta nu te poate determina sa faci acelasi lucru daca nu simti. :*

| JulyStorm a răspuns:

Nu iti face griji, fiecare om are propriul sau ritm.
In cele din urma va iesi soarele si pe straduta ta, o sa vezi. Si-o sa se intample atunci cand nu cauti si nici nu te astepti.
NU e nimic in neregula cu tine!

| tzus a răspuns:

Eu sunt la fel. Nu e ceva iesit din comun, chiar e foarte bine pentru tine, sfatul meu este sa faci cunostinte cu alti baieti macar ca sa cunosti felul in care sunt facuti baieti si sa stii ce iubit ai vrea, si in felul asta nu ai sa ramai dezamagita mai tarziu. ar sa fie si timpul tau stai linistita.
iti spun din propria experienta.

| vicky18 a răspuns:

Eu cred ca poti sa incepi sa vorbesti cu mai multi tipi si sa vezi daca vreo unul ar fi pe masura ta.Nu trebuie neaparat sa te cuplezi cu ei, daca nu incerci nu prea ai cum sa reusesti, ca sa ajungi sa te indragostesti de un baiat trebuie mai ales sa comunici cu el si sa vedeti daca va potriviti

| Legirl a răspuns:

Sa te indragostesti greu chiar e ceva ok, poate ai doar un moment in care nu ai chef de baieti, relatii si alte chestii. Sunt sigura ca, la un moment dat o sa iti placa si tie de cineva, nu iti face griji, esti ok big grin