| Sele a întrebat:

Am 16 ani si is cu un baiat de cateva saptamana. cu toate ca eu il cunosc de un an... Acuma ca suntem impreuna mi-a cerut sa ma culc cu el [ inca mai sunt virgina ]. Si nu stiu pe o parte as faceo dar pe alta nu pentru ca nu stiu intenti are dupa mi ca o sa imi zica sa ne despartim iar eu tin mult la el... Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| dedesh a răspuns:

Parerea mea este sa mai astepti. daca te iubeste, sau tine la tine cu adevarat, va astepta pana in momentul in care esti pe deplin pregatita.nu te grabi.vad tot mai multi copii, adolescenti care de la 13-14ani, numai sex au in cap.fi fata desteapta. daca te asteapta, inseamna ca tine la tine si te apreciaza pentru ceea ce esti. daca te culci cu el, sunt sanse destul de mari sa iti dea papucii. vrei apoi sa plangi pentru el? sa iti spui"ce proasta am fost","cate am facut pentru el" si pe el sa il doara in...nu cred.

daca nu e de acord sa te astepte.lasa-l.mai sunt baietii pe lumea asta. poate il intalnesti pe cel porivit, care sa te astepte si sa te iubeasca asa cum meriti.asa ca stai linistita.

in caz ca faci totusi pasul asta, iti tin pumnii sa fie bine. dar ai grija, macar la protectie. te pup! si bafta!

15 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sunt câteva săptămâni, e destul de puţin şi mă îndoiesc că vă cunoaşteţi.
Femeile au nevoie de certitudini, iată câteva.
1. La 16 ani poţi atât din punct de vedere legal cât şi fiziologic să-ţi începi viaţa sexuală.
2. Nu tărăgăna prea mult asta (peste 10-12 luni) căci atunci sigur merge la alta căci nici fiziologia lui nu e bătaia ta de joc.
3. Nu te aştepta să-l cunoşti foarte bine căci un om nu-l cunoşti foarte bine nici într-o viaţă.
4. Nu uita de protecţie.
5. Nu se termină pământul dacă la o lună-două după ce o faceţi vă despărţiţi.
6. Dacă nu te simţi pregătită şi simţi că nu vei fi pregătită pentru prea multă vreme de-acu încolo, mai bine spune-i şi lasă-l să se ducă la alta, poate tu nu eşti pregătită de o relaţie în general.
Salut!

| lyrics a răspuns:

Mmm.
ce sa zic.
nu stiu cat de pregatita esti.
chiar daca il cunosti de un an, suntem de cateva saptamana impreuna.
e cu totul alta relatie, decat cea de amicitsie p care o aveatsi pana acum.
nu ar fi mai bine, daca mai asteptsi u ceva timp, sa fii pregatita, sa iti dai seama de intentsiile lui si toate celelalte?
eu una asa as facetongue
daca el nu e dispus sa te astepte, inseamna ca sta cu tine doar pentru asta.
mai sunt si alte cazuri. cum ca un baiat asteapta si nu stiu catsi ani ca sa o faca cu o ft, si dupa o paraseste
thinking
decizia iti apartsine
multa bafta:*

| cossmy a răspuns:

Aproape garantat un baiat cu care te'ai culcat NU iti va da papucii. In primul rand, un motiv mai egoist sa zic asa, este ca o data ce te'a convins p tine sa faci acest pas stie ca veti mai face dragoste si in viitor. Si nu va risca sa te piarda doar ca sa o ia de la capat cu alta. Daca te si iubeste cu adevarat, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Numai sa nu ramai cu burta la gura, ca atunci exista posibilitatea sa fuga'n lumelaughing

| Miauti a răspuns:

Sti ce cred eu! ca tu vrei sa stii cum e sa faci sex. Iar dp o saptama as putea spune ca te incadrezi in categoria fetelor obsedate.

Si oricum el te considera un fel de tarfa, indiferent ca tu il cunosti de un an.

| mihai_2762 a răspuns:

Daca tine intr-adevar la tine te va astepta cat este nevoie.nu trebuie sa te culci cu el ca asa ti-a zis el mai ales ca esti virgina numai u poti sa stii daca esti pregatita cu adevarat sa faci acest pas important pentru tine doar u poti sa iei decizia asta nu el.ai grija de tine.baftabig grin

| Any_2443 a răspuns:

Si eu am fost cu un baiat pe care il kunosteam d un an si mi-a zis sa ma kulk cu el si nu am facut-o. Mi-a respectat decizia si asta a fost. Eu iti spun ca daca te vei kulka cu el si apoi dupa o luna va despartiti o sa vrei sa te dai cu capu de toti peretii. Dar nici sa nu fi pregatita si sa o faci pentru ca asa vrea el nu e bine.Si inca ceva... daca o faci cu el si el incepe sa se laude ca a facut-o cu tine e raw pentru ca in felul acesta alti baieti isi spun in sine ca:"daca ala a ****o eu dc sa nu o ***" si apoi te trezesti cu toti libidinosii pe cap.Baietilor de 16 ani le cam place sa se laude. Daca tu ai incredere in el ca dupa asta el tot cu tine va fi atunci fa-o

| danielagoldica a răspuns:

Culca-te cu el si nu mai sta pe ganduri! daca e sa ramana cu tine va fi cu tine! Ai 16 ani ce asteptii sa-ti creasca salcii in p?

| Pufi02 a răspuns:

Am fost si eu in aceeasi sitoatie, si se pare ca toti baieti se grabescmlor li se pare normal
parerea mea e ca ar trebui sa vb despre asta si gandeste-te bine daca esti pregatita de acest pas, daca e el e cel mai potrivit, si daca nu te poate astepta nu te iubestewinking

| Karamel a răspuns:

Daca nu esti pregatita si nu ai incredere in el deplina nu o facewinking

| Marius_7427 a răspuns:

Parerea mea sa il faci sa mai astepte un an si dupa sa vezi daca sta cu tine inseamna ca te iubeste... Daca vrea doar sex mai bine lasa-l...

| DTralala a răspuns:

Deci, varsta de 16 ani nu este potrivita pentru. inceperea vietii sexuale; sunteti la inceput de relatie, iar daca vei accepta, 99% probabilitate sa 'iti dea papucii'. Iar tu vei ramane dezvirginata si cel mai probabil insarcinata (daca o faceti neprotejat).

Acum mai conteaza si ce simti tu pentru el si daca te simti pregatita pentru acest important pas in viata!
Kisses&hugs, fundita?

| anonim_4545 a răspuns:

Tu stii...
Ii decizia ta dar ui eu is cu prietenul meu de 8 luni si nici macar nu a batut vreun apropo de asa ceva...
Si daca ar bate si i-as spune ca nu sunt pregatita m-ar intelege si nu ar fi absolut nici o problema.
Tu stii ii decizia ta... dar eu zic sa mai astepti si sa testezi putin terenu inainte de a face ceva ce te va afecta pe toata viata.
Bafta:*

| naruto_3074 a răspuns:

Eu ati zic ca sunt tot baiat sa mai stai ceva timp cu el
tu de ce crezi ca sa anpacat si dupa te antrebat asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linisteste'te!

| alisa_5292 a răspuns:

Draga selena sfatul meu e ca sa nu te culci cu el, eu am 19 ani si inca mai sunt virgina si cu asta ma mindresc si asta ma ajuta sa nu sufer atit de mult si sa-mi para rau ca ori te culci cu ei ori nu tot deauna te lasa peste citva timp baiatul care o sa te iubiasca cu adevarat no sa-ti ciara sa te culci cu el din primele luni daca el iti propune sa va culcati dupa doua saptamini asta inseamna ca o sa mai treaca inca vreo doua si o sa sature de tine si atit aici se va sfirsi relatia voastra.