| givemeasmileeeeee a întrebat:

happy Am 16 ani si jumatate iar de ceva vreme am descoperit ca am o problema. Fara sa vreau am iinceput sa il plac pe vecinul meu, care are 30 de ani.Este necasatorit si sta cu parintii lui,are loc de munca,dar tot e intretinut de familie, cred.Stiu ca nu este corect dar e ceva incontrolabil.De cate ori il vad simt nevoia sa vorbesc cu el sau cel putin sa il salut.Stiu ca la varsta lui tot ce vrea de la mine e o aventura, dar nu stiu ce sa fac.Nu as vrea ca intr-un moment de slabiciune sa fac vreo prostie tinand cont de faptul ca mi-a spus deja ca sunt bine venita la el oricand.L am refuzat atunci, insa nu stiu daca data viitoare o sa fac ceva ce o sa regret apoi.Sunt virgina si nu as vrea sa imi daruiesc onoarea unui barbat care a doua zi nu o sa se mai uite la mine si chiar daca nu as fi virgina,tot mi-ar fi greu sa fiu cu el.Un sfat, va rog? Nu aveti idee cat de mult m-ati puutea ajuta.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| WholeWorld a răspuns:

Inca un sfat, din prietenie poti face relatie. Dar invers niciodata. Propria experienta.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți vezi de școală, lasă omul de 30 de ani!
Pa, pa.

| WholeWorld a răspuns:

Wtf!?
Treci peste si incearca sa privesti matur si o sa-ti dai seama ca intrebarea nu isi avea rostul.
Incearca sa gandesti rational si vei gasi raspuns la toate intrebarile astea.
Maine/poimaine o sa-ti para rau ca ai pus intrebarea asta si o sa te gandesti la ce-a fost in capul tau.
Daca as fi in locul tau as gandi asa.
Exista o lume intreaga si o gramada de viitoare relatii de care o sa-ti pese si tu deja iti pui prb de o aventura cu unu l de 30 ani?
Toate la timpul lor nu fi proasta.

| givemeasmileeeeee explică (pentru WholeWorld):

Credeam ca site-ul asta se ocupa cu asa ceva, cu ajutorul pentru cei care au nevoie. Daca eram asa sigura pe mine, nu mai puneam intrebarea.Iar daca pentru tine intrebarea nu are rost, puteai sa nu imi mai raspunzi sau sa folosesti cuvantul "proasta".Nu ma consider proasta absolut deloc din privinta asta pentru ca se vede ca incerc sa ma indepartez de el inainte sa fie prea tarziu.Nu mai judeca dupa aparente.Gandeste te ca sunt multe alte probleme care ma imping in bratele lui, probmele pe care tu sigur nu le ai daca gandesti asa.Si ma bucur ca gandesti atat de matur, dar nu iti doresc ca intr-o zi sa fii in situatia mea si sa fii intr-o asemena incurcatura.Iti multumesc si tie pentru raspuns.

| WholeWorld a răspuns (pentru givemeasmileeeeee):

Cred ca stii deja ca daca ai face prostia el ar putea intra la inchisoare...
Oricum ca sa-ti faci o parere eu am 17 ani sunt baiat si sansele sa gasesti pe cineva asa cum vrei tu sa te aprecieze si sa tina la tine fara sa aiba gandul doar la relatii intime sunt destul de mici intr-un liceu.
Cea mai buna cale este sa te imprietenesti cu un baiat si cand zic prietenie nu ma refer la salut? ce faci? nb? pup laughing. Dintr-o prietenie poate iesi ceea ce-ti doresti tu...

| givemeasmileeeeee explică (pentru WholeWorld):

Multumesc pentru ajutor.O sa incerc ce imi spui tu, sa ma imprietenesc cu un baiat. Insa o sa dureze si astalaughing

| WholeWorld a răspuns (pentru givemeasmileeeeee):

Inca un sfat, din prietenie poti face relatie. Dar invers niciodata. Propria experienta.

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine iti gasesti un prieten de varsta ta!
Lasa vecinul poate are si el problemele lui!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai grija, poate profita oricand de tine! Cine stie ce pedofil este.De obicei acei oameni cauta fete tinere si credule ca tine ca le poate,, prosti''
Daca il privesti ca si vecin, e bine.Doar atat. Comunicarea voastra sa poate rezuma la un simplu salut, nimic mai mult.Sa nu-ti treaca prin cap sa mergi la el acasa, mai ales cand e singur.
Vorbeste cu parntii tai, poate poti obtine informatii despre familia lui.
Are aproape dublul varstei tale, te-ai gandit la asta?
Gandeste cu mintea, fii rationala.

| ANdrey1300 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa iti gasesti un prieten mai de varsta ta ca daca o sa ai o aventura cu vencinu tau o sa te ia drept curva... Deci cautati un prieten/iubit mai de varsta ta...

Bafta

| Adi0912sa a răspuns:

Daca te vei da la vecinul tau de 30 de ani cred ca vei face o greseala imensa, si cauza este ca dupa cum ai spus-o si tu aventura este pe primul loc. Incearca sa nu il prea observi, cauta si tu un prieten ce sa te iubeasca, nu un burlac ce sta inca nu parintii. Sper ca te-am ajutat.

| givemeasmileeeeee explică (pentru Adi0912sa):

Iti multumesc pentru sfat atat tie cat si persoanei de mai jos.Stiu ca din exterior pare problema stupida, insa pentru mine e ceva serios.Nu am gasit pana acum un baiat care sa ma aprecieze si care sa nu puna accept pe relatii intime.Sunt constienta ca sunt prea mica pentru asa ceva si ca ar trebui sa mai astept cel putin un an, insa nu e usor nici sa fiu singura.Toate prietene mele au un iubit.Stau cu mine numai cand au timp, iar eu evident ca ma simt in plus.Nu ma simt bine cand ele spun ca au primit flori sau imi arata mesaje dragute pe telefon.Probabil el ma atrage pentru ca e singurul care s-a apropiat de mine in ultimul timp.Fiind mai mare imi da senzatia de siguranta, am impresia ca va avea grija de mine. Poate gresesc, dar nu am mai spus nimanui ce simt de aceea am nevoie de ajutorul vostru.

| Adi0912sa a răspuns (pentru givemeasmileeeeee):

Doar fetele ieftine sunt populare in prezent, acum rar gasesti o fata cinstita, harnica si sa iubeasca cu patima, nu o usuratica ce gasesti la orice colt, toate la timpul lor nu-ti fa griji, am avut si eu o asa problema cu prietenele ca eram in plus, dar acum roata s-a intors. Nu lua decizii pripite ai putina rabdare, si vor veni toate de la sine.