| marry_2494 a întrebat:

Am 16 ani si m-am desparit de prietenul meu cu care am stat 2 anul de o luna si el avand tot 16 ani. La inceput totul a fost frumos, dar dupa 1 an jumate el s-a schimbat deoarece eu eram buna cu el si ii acceptam orice, a inceput sa-mi vorbeasca urat si sa fie foarte gelos. Dupa 1an am intretinut si relatii sexuale fiind prima data la fiecare. din cauza certurilor noi ne-am mai despartit o data cand aveam 1 an si 7 luni iar el din razbunare ca m-am despartit de el a stat cu una din prietenele mele.In ciuda faptului ca am suferit enorm l-am iertat dupa 2 zile pentru ca regreta cu adevarat si pentru ca stiu ca ma iubeste asa cum e el.Acum dupa 2 ani ne-am despartit din nou, am avut o tentativa de a impaca dar nu am dus-o pana la capat.In toata luna aceasta el m-a sunat, ma suna si nu vrea sa renunte la mine. In acest timp eu am inceput sa vorbesc cu un alt baiat si el cu alta fata. baiatul acesta este complet diferit de el, este tandru, atent si stiu ca ma place cu adevarat si ar vrea o relatie serioasa cu mine, are 19 ani si gandeste mult mai bine. In ciuda acestiu fapt eu tot la fostul prieten ma gandesc, tot pe el il iubesc mai mult ca pe oricine si uneori ma gandesc sa ma impac cu el, dar ma tem ca nu se va schimba si ca voi suferi. stiu ca ma iubeste si ca regreta, insa parintii mei nu il accepta deoarece nu provine dintr-o familie bogata. dar ma tem ca nici de baiatul cu care vorbesc acum nu v-or fii incantati deoarece nu provine nici eldintr-o familie bogata si nu as vrea sa-i supar pentru ca ei au muncit foarte mult pentru mine si v-or sa am un viitor bun Va rog dati-mi cat mai multe sfaturi! Multumesc! si va pup!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Parintii nu trebuie sa iti zica cu cine sa iesi tu si faci ce crezi ca e mai bine pentru tine.

| AlleXx5785 a răspuns:

Lolll ce materialisti! vad ca la fete tot banul conteaza! Uite cum trebuie sa procedezi. Baiatul ala de 16 ani a avut cu tine contact sexual si dupa ceva timp si-a schimbat comportamentul : e clar! statea cu tine doar pentru sex si acum nu isi gaseste alta de aceea te vrea inapoi sau pur si simplu are chef de o partida cu tine. Spune-le parintilor tai ca ai doar 16 ani si ca nu e asa important sa fie bogat fiindca nu te mariti cu el. Bine? Te rog din inima! daca spui ca te intelegi cu baiatul asta de 19 ani ramai cu el. Uite nu sunt sigura, dar tind sa cred ca a fost primul contact sexual cu baiatul de 16 ani de asta te tot gandesti la el. Cel mai bine e sa-l uiti, lasa-l! Incearca sa-l cunosti pe baiatul asta! Bafta! te puphappy

| cineva_8314 a răspuns:

In primul rand tipul cu care esti este posibil sa stea cu tine doar pentru ca s-a intamplat acel ceva intre voi care nu multi il fac la o varsta atat de mica...eu spun sa nu te impaci cu el daca iti vb urat si nu vrea sa renunte la tine pentru restul vietii baietii isi doresc ceea ce nu pot avea; arata-i ca tu esti acel lucru pe care nul poate avea. daca intr-adevar nu vroia sa renunte la tine nu mai vb cu alta fata in acelasi timp.cat despre ce de 19 ani...toti sunt asa la inceput si da este normal sa gandeasca altfel odata ce este mai mare, este mai experimentat.inainte de a avea o relatie cu acesta cunoaste-l bine si dupa gandeste-te bine daca merita sa fi cu el. daca te va astepta cat ii ceri si daca este un timp destul de lung deja te poate castiga 50%.iar parintii daca hotarasti sa fi intr-adevar cu acesta vb ce vrei cu adevarat si fai sa te inteleaga ca doar din greselile tale poti intelege, daca nu poti cu amandoi vb doar cu mama sau tata cu care te intelegi mai bine.succes!

| Nicol_2691 a răspuns:

Eu zic ca in acesti 2 ani au fost si clipe frumose. nu ar fi frumos sa dati cu picioru intr-o relatie de 2 ani sad
Daca tot insista sa va impacati inseamna ca regreta ca v-ati despartit.
Si daca te iei dupa parinti vei ramana tot la casa lor pentru totdeauna.

| Bluesky_4438 a răspuns:

Tu te-as sfatui sa nu te mai intorci la prmul pentru ca din cate ai spus tu reiese faptul ca se cam joaca cu tine pe degete. el asteapta sa te intorci la el ca apoi sa te faca sa suferi din nou. daca spui ca te intelegi bine cu acel baiat de 19 ani ati putea avea o relatie... asta e sfatul meu... pana la urma este alegerea ta