| MihAlina a întrebat:

Am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala in urma cu doua saptamani, stiu ca este prematur dar asa am simtit si chiar nu vreau sa mi reamintiti acest lucru. Menstruatia mea nu venea mereu regulat iar in perioada cand am avut primul contact sexual ar fi trebuit sa vina. Prietenul meu nu a ejaculat in interior si oricum purta prezervativ dar sunt foarte nelinistita. Exista sanse sa se fii produs un accident de orice fel sau pur si simplu dupa dezvirginare ciclul se regleaza?! Va rog mult sa ma ajutati pentru ca sunt disperata. Multumesc anticipat! :* ( funda )

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Odata cu primul contact sexual (ruperea himenului) apar multe dereglari in organism inclusiv intarzierea musafirilor. Nu te speria, gravida nu esti dar pentru o mai mare siguranta va trebui sa mergi la medic pentru un consult. Gaseste un medic care te poate consulta fara parinti pentru ca din cate stiu daca nu ai 18 ani nu poti merge fara mama.

Nu cred ca este necesar sa-ti spun ca o fata trebuie sa mearga la ginecolog in 3 situatii diferite nu? Una ar fi atunci cand iti vin surprizele pentru prima oara, a doua oara. dupa primul act sexual iar a treia clar la sarcina sa zicem. Intre aceste 3 situatii controlul anual este obligatoriu, in cel mai rau caz. De obicei se merge la 6 luni. Sanatate. >big grin

3 răspunsuri:
| zgary4all a răspuns:

Stai linistita, nu ai patit nimic, e doar o simpla dereglare menstruala

| Alexaaandraaa a răspuns:

Odata cu primul contact sexual apar multe dereglari in organism inclusiv intarzierea menstruației. Stai liniștită, nu te teme și nu, nu este nimic. Succes! :3o Pup :*

| stef112 a răspuns:

Dar dc de la 16 ani cand majoritatea fac de la 14laughing))