| anonim_2729 a întrebat:

Am 16 ani si nu de mult sunt impreuna cu un baiat care in octombrie face 18 ani.Noi ne cunoastem de foarte mult timp dar numai acum am hotarat sa fim impreuna...intrebarea este :ar fi ok ca in octombrie de ziua lui sa facem pentru prima oara sex?

Răspuns Câştigător
| toxik a răspuns:

Acest lucru ar fi cel mai frumos cadou pentru el love struck. dar nu te grabi sa iei decizii pripide. pana in octombrie mai este,vezi cum se poarta cu tine, fi sigura ca te iubeste, iar apoi i vei face acest cadou happy. succes

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam devreme pentru o relatie serioasa, dar ok pentru o aventura. Nu stiu daca merita sa risti atat de mult pentru o simpla aventura (ma refer la riscul de cancer de col uterin determinat de o incepere atat de precoce a vietii sexuale).

| ignore a răspuns:

Nu ar uita ziua aia niciodatalaughingsi dca sunteti impreuna de mult timp si va intelegi bine pana in octombrie tuh vrei dc nu ar fi bine? e perfect chiar

| Maothecat a răspuns:

Din punct de vedere medical nu prea este ok pentru ca organismul tau nu este dezvoltat in totalitate.

| jasmine11 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...nu e vb de varsta aici dar daca tu te simpti pregatita, pentru a face pasul asta de ce nu? e ok.numai sa va protejati.si sa ai grija

| anca13 a răspuns:

Incearca sa ii cauti alt cadou! te oferi prea repede unui baiat! Ai apucat sa il cunosti?

| Deeviiil a răspuns:

Daca tu te simti pregatita sa treci la pasu` asta DA ar fi un cadou frumos pentru el cu siguranta.Dar asta depinde de tine.gandeste`te inainte ce avantaje si dezavantaje apar. Daca simti ca asta ii mai bine sa faci nu uitati sa va protejati!happy iubiti`va mult:*

| Aly122 a răspuns:

Daca chiar il iubesti si te simti u pregatita.este okthinking:*

| MindBlowing a răspuns:

Asta da cadou, mie sigur mi-ar place. Daca chiar te simti pregatita si daca il iubesti e foarte ok.

| Perversuem a răspuns:

Ar fi ceva placut si mistol
dar nu tr sa fi un robot sau ceva programat
ar trebui sa vina de la sine cand simtiti motivul
iar sa-l faci sa astepte pana in octombrie mai ales ca are 17 anni are hormoni in stele deci las-o sa vina cand vine ca daca vine de la sine e unica...:X

| Perversuem a răspuns:

Ar fi mistol
dar nu tr sa fi un robot sau ceva programat
ca e posibil sa nu fie deloc placut
mai ales sa-l faci sa astepte pana in octombrie
ca are 17 anni si are hormoni la stele
las-o sa vina de la sine ca o sa fie unica

| pharaoh a răspuns:

Bun cadou ii vei face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu esti pregatita?
dc nu?happy... nu asculta de cei care vor zice ca esti prea mica...laughing ehh happy

| adacristea23 a răspuns:

Daca esti pregatita doar si trebuie sa te gandesti bine si daca te hotarasti trebuie sa mergeti la control si sa va protejati