anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si nu m-am sarutat inca cu nici un baiat, cu toate ca am avurt prieteni.Acum am un prieten pe care il iubesc f mult dar am emotii cand vine vorba de sarutat... mi-e frica sa nu gresesc sau ceva de genul. Ce sa fac? Va rog ajutati-maT-T... Dau funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună Inna. În primul rând aş dori să te felicit că ai îndrăznit să fi diferită faţă de restul lumii şi că ai rămas aşa, pură...Alte fete la anii tăi deja sunt altrate de nesimţiţi.
Eu sper că vei rămâne aşa şi după pimul,al doilea,al miilea sărut. Este greu până simţi cu-adevărat să faci şi acest pas. Nimeni nu s-a născut învăţat draga mea,fi liniştită. Ai putea să-ţi învingi şi-aceste emoţii,să te laşi condusă de el...să-l laşi pe el să facă primul pas,iar tu să-l urmezi. Nu este atat de greu. Poate îţi este teama că nu-l vei săruta bine,corect sau mai ştiu eu ce. Nu,nu trebuie să te gândeşti la aşa ceva,ci să simţi acel moment magic. Fi tu însuţi şi lasă-l pe el, care sper să fie un băiat finuţ şi cumsecade, să-ţi arate "aroma" dragostei. happy
O seară de vis!

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna,lasa-te purtata de val, nu trebuie sa iti faci tot felul de scenarii si planuri cum sa il saruti.Totul va veni de la sine si in momentul in care te vei saruta,vei vedea ca nu e chiar asa greu cum pare,te lasi condusa de el,vei sti cum sa saruti,ai sa vezi,ti se pare acum ca e ciudat si ca sigur nu te vei descurca dar nu e mare lucru.
Nu cred ca ai cu ce sa gresesti,prietenul tau sigur isi va da seama ca ai emotii si atunci te va ajuta el,pana la urma vei trece peste si nu vei mai avea nicio emotie.
Si eu eram la fel,aveam emotii de nu mai puteam,mi-era si mi-e frica sa nu isi bata joc de mine ca nu stiu sa sarut,ma gandeam ca cine stie ce impresie isi va face,dar nu a fost nicio problema,ba chiar m-am descurcat mai bine decat as fi crezut, in momentul cand m-a sarutat am avut emotii mari, dar apoi nu am mai avut niciun stres.Prietenul meu si-a dat seama ca nu stiam dar nu a fost nicio problema, nu a facut misto sau chestii deastea.BAFTA.

| ELLSSA a răspuns:

Totul o sa vina de la sine.E normal sa ai emotii, te inteleg perfect.Dar nimeni nu s-a nascut invatat. Sper doar ca acel baiat sa te aprecieze atat de mult ca l-ai asteptat pana la varsta asta.Si sper doar sa nu te grabesti in urmatorul pas.
Si chiar sper sa isi dea el singur seama ca nu ai mai sarutat pe nimeni si sa te vada speciala, minunata si sincera.

| mariaaaaa a răspuns:

Stai linistita! :*

Nu e nimic de genul "daca gresesc si nu stiu sa sarut sau altele "

Il saruti si gata! :*

successs love struck Fundaaa?puppy dog eyes

| Baddboy a răspuns:

Lasa emotile sau vrei sa ramai singura? inchide ochii si vei simti ca plutesti:X:X:X serios vb.nu saruta cu ochi deschisi, nici macar sa nu incerci!

| moraruvictorash a răspuns:

Da nu ai cum gresi.tot ce trebuie sa faci e sa te lasi dusa de val si sa nu te gindesti la nimic.restul vine de la sine in timpul sarutului, mai apoi o sa evoluezi si n-o sa mai ai nici un fel de emotii.big grin

| Tofeni a răspuns:

Bag id-ul asta tofenimarius si te ajut eu cu tot big grin

| loveee_2446 a răspuns:

Nu ai ce sa gresesti... :d lasa'te purtata de val.si o sa iasa biine. tongue :*

| Ady_5089 a răspuns:

Totul e de la sine... omul este facut sa traiasca aceste sentimente si nu esti singura. Cand simti ca e momentul atunci este. Sa nu iti fie frica. Si ma bucur sa intalnesc pe cineva la 16 ani avand primul sarut. Eu am facut-o devreme si fara rost cu cineva cu care nu trebuia. AM RATAT EMOTIILE PE CARE LE TRAIESTI TU.