Mama ta stie ca esti cu el de 2 ani? Adevarul este ca esti minora inca si depinzi de decizia parintilor daca te lasa sau nu sa mergi la mare cu prietenul.
Pai depinde acum daca ti-ai inceput viata sexuala si mama ta stie nu ar fi nicioproblema, daca nu ai inceput-o atunci ea crede ca sigur o sa o incepi si nu vrea acest lucru! Tu stii mai bine
Hmmm grea intrebare.sti cum is parinti :-l dar nu prea cred ca o sa te lase ca nah ai 16 ani si pr tau 21
In primul rand imi pare rau pentru tatal tau. Incearca sa o convingi spunandu'i ca vor fi multi...nu doar voi 2(in cazul in care chiar mergeti cu mai multi amici), daca nu reusesti adu'l pe prietenul tau sa vorbeasca cu ea sa o convinga el ca nu ti se va intampla nimic rau si ca va avea grija de tine.Bafta!:*
Mama ta stie ca sunteti impreuna de 2 ani? Il cunoaste? incearca sa ii explici ca este o persoana de incredere. El poate vorbi cu mama ta si sa ii explice ca va avea grija de tine pe perioada cat veti sta la mare si ca o veti suna in fiecare zi (sau de mai multe ori pe zi sa nu isi faca griji degeaba )...
Nu am postat aceasta intrebare ca "unii" s-o i-a ca pe o bataie de joc
...mama nu stie ca m-am culcat cu el.
De pinde cate zi stati daca stati o saptama puteti sai spunet ca pleci intr-o excursie cu clasa