Dupa un an da, cred ca ar trebui sa incepeti sa va atingeti. Adica incepeti sa faceti petting. vad ca unii n-au inteles intrebarea ta! Tu nu vrei sex, vrei doar petting, am dreptate? Sper ca te-am ajutat. Fuunda?
Si eu tot 16 ani am si chiar nu imi doresc asta, mai asteaptaAi timp destul, inceperea vietii sexuale si mai ales pentru o fata care se respecta trebuie sa decurga intr-un mod cat mai placut, Dar daca asta iti doresti cu adevarat si esti sigura ca nu te va lasa a doua zi si ca-l iubiesti, fa-o!
Da, mi se pare chiar incitant ar putea face relatia voastra sa fie mai puternica.
Daca te ingrijoreaza plictiseala, ar trebui sa te intrebi ce vreti de fapt unul de la altul. Sex, dar nu aveti curaj? Aia o sa vina oricum intr-o zi, poate chiar pe neasteptate Daca vrei altceva si nu stii ce, puteti face un experiment peste vacanta, taiati orice legatura citeva saptamini si vezi ce iese. Poti afla multe despre amindoi de aici.
Tine-o tot asa! eu daca as fi in locul lui si daca as face sex cu o fata devre 3-4 ori mai mult nu! ii zic larevedere!
Buna
Eu te sfatuiesc sa treceti la urmatorul pas cand va simtiti amandoi pregatiti, mai ales tu deoarece e un pas important pentru fete.
Daca ti la el si el la tine, e ok.Doar aveti grija ce faceti si...protejati-va