| cinevaaltcineva a întrebat:

Buna am 16 ani si sunt intr-o stare destul de ciudata :-s am fost la un party si am baut destul de mult si am dormit(doar dormit) cu un prieten. a 2a zi le-a spus la toti ca am facut sex cand stiu ca nu e adevarat si ca nu avea cum. eu fiind virgina ar trebui sa am niste simptome daca as fii facut asa ceva?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ceea ce postezi tu aici,pe mine ma sperie!
Cat ai putut bea ca sa nu stii cu siguranta ce ti s-a intamplat in somn?!?
Cat de convingator poate sa fie respectivul "prieten" ca sa ajungi pana si tu sa ai indoieli?
Mergi la un medic ginecolog si cere-i sa iti faca un consult prin care sa constate daca esti virgina sau nu! Si, dupa ce-ti elibereaza orice hartie care sa ateste faptul ca esti inca virgina, sa i-o dai nenorocitului s-o manance!
Nu mai bea si cauta-ti prieteni adevarati!

| foxi a răspuns:

Jalnic cu j mare!

caramela
| caramela a răspuns:

Doamneeeee, incep sa cred ca toate fetele se gandesc numai la sex, distractie, si alte prostioare.de varste fragede ca aici e problema si nu numai.pai ce ai baut draga mea de nu stii ce s-a intamplat cu tine? pai daca tu nu ai simtit nimic din cauza alcolului, pai puteau sa iti bage si bete, ca tot nu simteai, dar esti sigura ca nu ti-a pus nimeni ceva in bautura? daca tu nu simti durere cv de genu, inseamna ca nu s-a intamplat nimic si vor sa isi bata joc de tine, dar nu strica sa iti faci un consult ginecologic, si asa spulberi indoiala, si mai multa atentie pe viitor draga mea, nu ii sta bine unei fete sa se laude ca a baut pana nu a mai stiut de ea.straight face

| Baton a răspuns:

La 16 ani sa mergi la o petrecere e ok dar sa mai si bei atunci nu mai e ok.De ce? pentru ca a bea la 16 la un patry nu e decat o fita sau ceva care sa te faca sa pari de acolo si nu vreo pocaita.
Baiatul respectiv e o mizerie cu m mare caci asa ceva nu se face, dar poate la un moment dat erai si tu vreo tipa buuuuuuuuuna in ochii lui ori dupa alcool prea mult, ori pentru ca hainele de pe tine se rezumau la cativa cm de material...
Iti recomand sa nu mai bei deloc alcool la oricate party-uri te-ai duce tu pentru ca nu vei avea parte decat de astfel de baieti.
La fel ca in alte parti si la un party imbracamintea este f importanta deoarece purtand haine care nu fac decat sa provoace barbatii scrie pe tine cel putin 60% VIOL
Eu iti urez de pe acum distractie multa la viitoarele party-uri si drum bun in viata!

| Roo a răspuns:

Daca ai fi facut ceva cred ca ai stiwinking baietii care se lauda ca s-au culcat cu fete (cu care de fapt nu s-au culcat) is niste dobitoci oh go on oricum, data viitoare gandeste-te bine inainte sa mai dormi cu vreun baiat:d...

| Candace a răspuns:

16 ani?! daca nu ai facut-o de ce te-ai dat mare cu ceva care oricum te va face sa te ia lumea drept gunoi?! desi 70% din populatie crede ca daca mai esti fata mare pana la 18 ani ai vreo boala sau esti urat e o mare prostie. lasa ce spun altii si termina cat mai repede cu prostiile astea. te-ai gandit vreodata ce ar spune ai tai daca ar afla? nu mai bea si gandeste-te bine la tine ca om si cu siguranta vei afla ca esti mai buna de atat.

| oOoRubyoOo a răspuns:

Pai deschide picioarele si uita-te daca mai esti virgina...