Un barbat normal, la 29 de ani, nici nu s-ar gandi sa inceapa o relatie cu o fata de varsta ta. La aproape 30 de ani, te gandesti la familie si la copii, nu la cum sa bagi in pat o minora. Tipii de varsta lui, ies cu pustoaice doar pentru un singur lucru: sex. Femeile de varsta lor nu-i vor si atunci, se orienteaza catre fete mai mici, in speranta ca sunt mai naivute si mai usor de convins. Nu vrea o relatie cu tine (in adevaratul sens al cuvantului), ci doar sa te foloseasca pe post de gonflabila, cat nu are pe altcineva. Daca asta-i visul vietii tale, culca-te cu handralaul de 29 de ani. Dar sa nu plangi pe urma.
Ai zis,"isi doreste foarte mult"
Ai incercat sa vorbesti cu el despre asta, sa vezi ce zice?
Mie cel putin, imi este clar ca tu ai vrea dar parca totusi...corect?
La 29 de ani este barbat in toata regula.Va face sex cu tine(fereasca de un copil)si apoi iti da papucii. Tipul vrea trufanda(virgina).Si apoi, pa.Nu te lasa.Cauta pe cineva de varsta ta.Sau apropiat.
Diferenta de varsta e prea mare. Si e clar ca el asta isi doreste. Si cum orice fata isi doreste ca prima partida de dragoste sa fie ceva de neuitat, nu cred ca tu iti doresti sa faci asta cu un mos de 30 de ani care imediat dupa te va parasi. De ce? Pentru ca esti inca mica pentru el, nu cred ca e dispus sa mai astepte pana faci 18 ani sa va casatoriti sau sa aveti ceva stabil impreuna ..Plus ca cum am mai zis diferenta de varsta e prea mare. daca ar fi sa astepte.el are avea 31 -32 iar tu 18-19. Si? El deja isi va dorii o familie stabila, copii si etc.Iar tu vei fii in floarea varstei, vei vrea sa te distrezi si etc nu cred ca ti-ai dorii copii Asa ca gandeste-te mai bine.
Ca e complicat tare?
ce crezi tu ca vrea un baiat de 29 ani de la o copila de 16? Un pic de distractie si atat. Daca tu vrei sa fii distractia lui e decizia ta
Daca tu ai scris aici, asta inseamna ca te mananca curiozitatea si decizia deja ai cam luat-o. Mergi inainte si fii linistita, nu vei fi prima femeie de 16 ani si nici singura care vei plange, dupa aceea, ca nu ai avut noroc si ca ai fost parasita de iubirea vietii tale. Nu uita insa sa-i ceri parerea si sfaturile mamei tale.
Confirm ce zice shifter
plus de asta, la 29 daca vrea sa arda pustoaice de 16 ani inseamna ca are o problema. puneti intrebarea de ce nu e cu una mai apropiata de varsta lui.
Probabil ca el incearca doar sa profite de bunatatea ta, iar apoi sa-si caute alta, asa sunt unii barbati numiti :afemeiati, care nu stiu ce vor, si daca l-ar prinde cineva ca intretine relatii sexuale cu tine ar putea face puscarie pentru Corupere de minori.
Cred ca diferenta de varsta este prea mare in cazul vostru. E normal ca el sa isi doreasca asa ceva, e normal ca tu sa nu sa nu iti doresti. Sfatul meu este sa mai astepti pana sa faci acest pas, deoarece este unul foarte important.
Eu sunt baiat, si iti zic care e realitatea...
Totul tine doar de tine...tu hotarasti.
Trebuie sa tii cont de niste chestii
1-Daca faceti sex, iti daa papucii, pentru ca s a plictisit de tine...
2-Daca nu faceti sex iti daa papucii pentru ca nu i dai ce vrea el
In ambele situatii e nasol.
Asa ca trebuie sa te gandesti la unele aspecte, cum ar fi:
Daca te iubeste cu adevarat si merita efortul
si
Daca nu te iubeste, si staa cu tine pentru sex
nu am 29 ani nici 50
Am, 21 ani si vorbesc din experienta mea de Baiat
Sfatul meu este sa mai astepti pana sa faci acest pas, deoarece este unul foarte important.Eu la fel am 16 ani dar nici odata nu as face acest lucru nici o data in viata. Cine iubeste asteapta si eu nu cred ca el te iubeste daca te impune.
AlexEjmecheru întreabă: