| Loredana97 a întrebat:

Am 16 ani si vreau sa imi incep viata sexuala cu prietenul meu care are 19 ani,Se vede ca tine la mine imi arata acest lucru, doar sper sa nu imi para rau dupa aia...Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| byushh a răspuns:

Draga mea preocuparea ta principala acum ar trebui sa fie scoala nu sexul..nu te grabi ai toata viata inainte, si timp destul ca sa faci si pasul asta..multa bafta:*.

10 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Nu te grabi. Daca tine la tine, te poate astepta pana cand esti tu hotarata. Faptul ca ne intrebi pe noi ce s faci inseamna ca nu esti convinsa 100% ca iti doresti acest lucru.Ar fi bine sa nu te grabesti, sa mai astepti putin.

| 愛日本 a răspuns:

Nu merita sa iti distrugi sanatatea pentru cateva minute de placere (durere)... mai ai timp!

| Dariusuu a răspuns:

Nu te grăbi draga mea, cred că nu vrei să-ți distrugi copilaria. Așteaptă până la 17, 18 anișori.

Ai grijă de tine.

| Exilee a răspuns:

DIn partea mea poti sa faci ce vrei, oricum daca ti-as spune ca NU ESTE BINE, tot nu m-ai asculta.
Dar sa stii ca relatia voastra este efemera, doar nu esti suficient de naiva sa crezi ca doar pe tine te iubeste laughing
Ce parere am? O parere proasta. Multa bafta intructa o sa ai mare nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La 16 ani,preocuparea ta trebuie să fie învăţatul, nu sexul.
Trebuie mai întâi de toate să ştii că viaţa sexuală implică şi bune, dar şi rele, trebuie să fi cu adevărat pregătită când hotărăşti să faci pasul.
Mai aşteaptă şi vreo 2, 3 ani încolo.
Te pup!

| Raiiiisa a răspuns:

Parerea mea este cu tu ar trebui sa stii cel mai bine cand sa faci pasul asta si nu noihappy
Daca nu te simti pregatita eu zic sa mai astepti pentru ca nu ai nimic de pierdut. Daca nu ai indoieli in ceea ce priveste sentimentele prietenului tau fata de tine si nu vrei sa faci asta doar din curiozitatea, ci pentru a va simti bine.tu stii cel mai bine si ai grija pe viitor sa stii cu cine si cand sa o faci si cel mai important sa te stii proteja.

| IngerCazator a răspuns:

Or ce iait zice ea tot o sa faca cum vrea ea! Si eu am pus o intrebare de gen si pana la urma am facut-o... Tot ceti pot spune este sa fii foarte atenta pentru ca eu de exemplu nu am observat cand si-a dat jos prezervativul si am facut cateva minute fara si apoi aproape o luna intreaga am stat cu stres sa nu fi ramas insarcinata...
E alegerea ta!

| pisicutaanonima a răspuns:

Eu zic sa mai astepti pentru ca tu esti inca o copila si sa te gandesti la viitorul tau bine asta depinde si de tine daca vrei s-o faci poti s-o faci dasr aveti grija sa va protejati si sa nu afle parinti sper ca te-am ajutat ceaw!

| elis1999 a răspuns:

SAL: stai stai ai tinp destul nu trage tu de el sau el detine pina la 20-21 de ani mai ai tinp atunca sa incepi.

| sauvage a răspuns:

La 16 ani va ganditi la asa ceva? inca plangeti dupa Viata cu Louie, ca are diabet, dupa Aladin... sfatul meu... oricum nu conteaza : Unde e graba? De cat timp sunteti impreuna? 4 ani?