| Marian199412 a întrebat:

Buna,
am 16 ani, sunt virgin. Acum am o prietena care urmeaza sa fac sex cu ea, problema mea este ca ma excit prea repede, si anume doar la un simplu sarut mai lung, ma excit si din penis curge o secretie apoasa, si curge in cantitati destul de mari, fac dus de 2 - 3 ori pe zi.
Nu, nu este sperma, este ceva lipicios, incolor.
Va rog ajutati-ma ce pot face, a mai trecut cineva de aici prin asa ceva, orice idee este buna.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Eu zic, sa mai cresti putin, ca sa se maturizeze si "micutzul", pentru ca nu stie, sa se stapaneasca si "plange' imediat ce "saruti lung" o fata... vai, vai si lasa masturbatul asta, ca "micutzul" iti va ramane cel mai apropiat prieten si vei renunta urgent la fete. Macar "micutzul" are par? Daca tu ai 16 ani, prietena ta cati ani are, de vrea neaparat sa faca si ea sex?

9 răspunsuri:
| LexUTz a răspuns:

Eu zic sa incepi sa te masturbezi mai deshee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zcuzati-ma, dar am 12 ani, si ma masturbez destul de des, si mie mi se intampla acelasi lucru, dupa imi iese ceva incolor si lipicios; este presperma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am 31 de ani si patesc la fel ca voi si am relatii sexuale regulate...de cel putin 3 ori pe saptamana

| Marian199412 explică:

Am incercat sa ma masturbez mai des si degeaba...

| Marian199412 explică:

Normal ca are par...in ianuarie fac 17 ani si ea are 17 jumate

| Marian199412 explică:

Elena? daca o sa mai astept o rada baieti de mine pentru ca iei spun ca numai sunt virgini de la 14-15 ani si eu mai am putin si fac 17 ani

| Marian199412 explică:

Medicamente nu sunt pentru asa ceva? sau ce pot sa fac?

| Marian199412 explică:

Daca curge in cantitati mai mari ce se intampla?

| alle_9589 a răspuns:

Off.

Baieti.

E normalstraight face

asta o sa dispara cu timpulhappy

O sa mai apara

O sa mai disparasmug

Dac folosesti prez nu o las p`aia gravidalaughing