| rikkimady16 a întrebat:

am 16 ani. Vreau sa va intreb daca te doare atunci cand te dezvirginezi(sunt fata). Daca prietenul meu e virgin inseamna ca o sa ma doara mai tare pentru ca nu stie ce sa faca? :d dau funda daca imi explicati cat mai bine cum te doare sau ce simti si pe o scara de la 1 la 10 cat de tare doare...mersi anticipat :*

Răspuns Câştigător
| LucYusAnOnYmuos a răspuns:

Cu toti am fost virgini si cu toti avem explicatii de tot felu.Parerea mea e sa nu iti incepi viata sexuala acum.Ai doar 16 ani, mai asteapta, asta daca nu vrei sa regreti ce ai facut.Nu o sa te doara cine stie ce, doar 5 min si nu trebuie sa curga sange neaparat, asta depinde de cat de elastic e vaginul tau.Primul meu contact sexual a fost cu o fata virgina deci si eu am fost virgin si sa stii ca ea a facut toata treaba eu doar am stat pe spate, asta pentru ca ea stia cand o durea si cand nu, cand sa o introduca si cand nu, e o chestie pe care nu o poti explica asa in scris trebuie sa o simti atunci pe moment, vei sti atunci cum sa procedezi, nu iti face griji.Doar sa fii sigura d ceea ce vrei si sa nu iti dai cu pumnii in cap dupa aia.A da, si folositi prezervativ, nu vrei ca primul tau contact sa fie si prima ta sarcina, ar fi cv neplacut.Bafta!

43 răspunsuri:
| vrelian a răspuns (pentru HappyGrumpy):

Esti tare de tot.am ras de mam prapadit.sugaciul ala a intrat si la mine sa ma faca bou ca am zis si eu ca si tine ca doare si la barbati si cum de comentez eu ca doare ca pe el nu l-a durut.da-i pace ca e dus cu sorcova.numai raritati pe aici pe bune.numai profesionisti si priceputi la toate.si mai vin sa dea si sfaturi.ce lume frate.dar eu ma amuz de numai pot.hai sanatate si numai bine.bine iai mai zis.te pricepi se vede.

| vrelian a răspuns (pentru Swal):

Ar fi cazul sa taci si sa bagi la cap ce trebuie.nu te mai baga ca musca in era eu sa zic unde daca nu te pricepi.asculta ce spun altii cauta verifica si dupa iti insusesti acele cunosctinte care sint corecte.si uite asa mai inveti ceva.nu veni cu un limbaj de mahala pe aici ca nu rezolvi nimic asa.lasa vorbele ce le folosesti la tine acasa, pentru ca aici este alta lume si arata ca stii sa te porti. daca tot o sa continui asa bine nu o sa ajungi te asigur.o sa te vad pe la stiri sau poe la casa de copii mine poimine.si chiar de stii ceva vorbeste frumos arata ca te duce bila aia daca una si functioneaza.macar capul ala sa iti mearga daca jucarie nu ai ori nu iti functioneaza.fii baiat istet.pe mine nu ma supara ca mai fac ut prost, tot tu esti vazut ca rau naspa.nu vreau sa te invat eu sa te porti dar pe aici bine nu dai deloc credema.bafta si ce mai vrei tu.

| Swal a răspuns (pentru vrelian):

Cum ziceam..incoerent. Esti in stare sa duci o fraza la bun sfarsit fara sa nu te exprimi gresit? Si ce tot te iei de masurile mele thinking vrei si n-ai sansa sa ma analizezi mai indeaproape.dar stii vorba aia vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii sau ceva de genu...gata ca mi-ai demonstrat cat de inteligent esti, las-o cum zici tuwinking ai mare dreptate desi nu te-am inteles. cearta-te acolo in linistehee hee

| Swal a răspuns (pentru vrelian):

Mai amice.tu ai sarit primul cu jignirile. Mi se rupe de cum sunt privit pe acest site sau in viata reala, eu traiesc dupa standardele mele nu dupa cum zic si cred altii. Deja mi s-a luat sa te mai insult desi o faceam pe buna dreptate. Un sfat: lucreaza la capitolul exprimare si la partea gramaticala. Noapte Buna wave

| vrelian a răspuns (pentru Swal):

Baiatule eu cred ca ai ceva probleme la cap.tu nu vezi ca mai toti sint impotriva ta? nu vezi ca nu esti vazut bine de nimeni? sincer mergi undeva si trateaza-te daca vrei sa fii normal.am vazut ca te-ai mai luiat si cu altu pe aici si tot asa pe aceiasi tema.ai dreptate e mai bine sa ne oprim aici cum spui.

| hotdesire a răspuns:

El find virgin si nepriceput e posibil sa fie cam de 8 durerea.

| HappyGrumpy a răspuns (pentru anonim_4396):

VIRGÍN ~ă (~i, ~e) 1) (despre persoane) Care nu a avut niciodată legături sexuale; cast; feciorelnic. 2) fig. (despre persoane) Care este plin de nevinovăție; neprihănit; nevinovat; inocent; candid. 3) (despre lucruri) Care încă nu a fost în uz; neatins; pur; curat; proaspăt. 4) (despre locuri) Care încă nu a fost cultivat; nevalorificat; necultivat; neexplorat; neexploatat. /

N-am gasit o definitie completa a masturbarii, dar am deschis un nou topic si daca mai ai completari si pareri poti posta aici aici http://www.tpu.ro/......uri-si-nu/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HappyGrumpy):

Exact. M-ai scutit de copy-paste.

anonim_4396

Eu ți-am zis că multă lume percepe ilogic definiția de virgin/virgină și mai bine nu dau click pe link, nu vreau să îmi fac nervi.

Poti sa dai, au participat doar oameni seriosi copiilor nu li s-a parut interesantlaughing eurau prea virginilaughing

anonim_4396

Mă, poate pare ciudat, dar dă-i click pe profilul meu și o să îmi vezi vârsta. Faza e că m-am informat încă de pe acum și îmi permit să vorbesc. Mai am 2 ani și devin majoră oricum.

| Vasile_Ionut_2000 a răspuns:

Da o sa te doara rau de tot, mai ales daca si el a la fel o sa te doara, cam pe o scala de la 1 la 10, aproximativ 9