| truman_4322 a întrebat:

Am 16 sunt virgin si nu am avut nici o prietena pana acum. Cum as putea sa imi fac una? (sunt putin timid) Multumesc!

7 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Te invat ceva, ca sa scapi de timiditate: cu fetele care le consideri extrem de frumoase, sexy, pitzipoance, cu fite, care umbla doar cu cei mai buni, si toti sunt in limba dupa ele, incearca sa vorbesti asa cum vorbesti cu un prieten. Nu te holba, nu te interesa prea mult de ele, vorbeste'le putin arogant. Si cu baietii care ii consideri mai "tari" ii la fel, esti indiferent, nu te intereseaza de ei, le dai raspunsuri seci, nu sunt pe primul plan la tine, astfel incat sa arati si sa-ti dovedesti tie insuti ca toti suntem egali si nu ai motive de ingrijorare. Incearca sa gasesti defecte pana si la cei mai "cool" din jurul tau.

Asa scapi de timiditate!

Cum cuceresti o fata? Asta e alta intrebare.

| Narfundo a răspuns:

In primul rand ai nevoie de puterea Dumnezeiascatongue...intelegi la ce ma refer? Du-te la cineva care il vezi tu mai bun ca tine, la cineva pe care il admiri tuh si cerei niste sfaturi, spune-i ce iti sta pe suflet, asta intodeauna ajuta. Daca nu ai o persoana la care sa te duci, du-te pur si simplu si spovedestete.Impartasestete si norocul se va intoarce la tine.In al doilea rand incearca sa gandesti ca un copil de 16 ani, nu ca unul de 30 ...lasa tu chestiile alea care le vezi pe net, nu ajuta, doar te inchid in tine.Nu este greu, trebuie sa ai incredere in tine!

| andradat a răspuns:

Nu este nicio rusine ca esti virgin stai linistit. Nu trebuie sa te grabesti unu la mana si doi la mana, nu ai cum sa iti gasesti una de pe o zi pe alta. Nu stiu ce sa zic, baga'te in seama cu tipe pe mess, dar fii tu insati, ca daca te dai mare sau faze dinalea tipele alea o sa iti dea ignore, claar. Sau uita'te de pe la tine prin scoala sau prin vecini care fata te atrage mai tare, la care fata iti place foarte tare comportamentu. deoarece stii ca nu trebuie sa tii cont neaparat de felul cum arata tipa, ci de felul cum e ea. happy

| nely19 a răspuns:

Foarte simplu, alege`ti una potrivita pentru tine si da`i de inteles ca vrei sa fiti impreuna daca e acepta e ok daca nu treci la urmatoare incercarehappybafta

fundita?

| JuStKid a răspuns:

Salut! nu-i frate nici o problema ca esti virgin! nu conteaza la ce varsta ti-o pierzi eu chiar de ziua mea la 16 ani mi-am pierdut-o! e nasol ca nai mai avut nici o prietena de la virginitate pana la prietena si dragoste e mult! inseamna ca nu prea te descurci cu ele.lasa deocamdata virginitatea ta sa mai astepte.si iesi fain cu prietenii si din prieteni in prieteni iti gasesti u o fata frum care vrea sa te cunoasca! hy bfta si ai grija ce faci,, ca la inceput cred ca o sa fi cam agresiv.fiind prima iubire!

| ecstasy:* a răspuns:

Prietene stai lin fiecare cu sufletul pereche si eu eram candva mai timid incearca sa nu mai fi sau daca nu asteapta fata potrivita

| Peto a răspuns:

Si ce crezi ca ii o asa mare problema faptul ca ai 16 ani si nai pretena sau faptul ca esti virgin? nare nici o treaba una cu alta si de prietene crede-ma ca ai timp iar in legatu4ra cu virginitatea lasa ca aia ii ceva ce normal ar trebui sa o faci cu persoana iubita nu ca altii cu prima care iti ies in cale sau doar sa o faci asa ca sa fi in trend cu lumea. Parerea mea truman :* acum tu faci ce vrei :* si cu timiditatea lasa ca ai trece de la sine :*