anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 16ani jumatate, 1.68inaltime si 50kg.credeti ca sunt grasa? adica am un pic d burtica. ce credeti voi? ar trebui sa mai slabesc? multumesc frumos

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

De slabit nu dar poti face ceva exercitii de gimnastica (abdomene in primul rand) ca sa nu mai ai burtica

| julieta a răspuns:

Draguta daca tu esti grasa la 50 de kg, 1. 68inaltime si 16ani, de mine la 1. 66inaltime, 47kg si 22 ani ce mai zici?

| Kitty a răspuns:

Nu, nu esti, doar ca trebuie sa faci abdomene si atunci nu o sa mai ai burticahappy, sau orice alte exercitii fizice

| bogdy2009 a răspuns:

Nu esti grasa
din sfatul meu, ca sa nu faci burtica si sa ramai fara actuala ar trebui sa faci minim 15-20 abdomene dimineata, cand te scoli, si seara, pe la ora 9, dar nu doar asta, sa nu mananci mult seara, nici dimineata, ca degeaba faci abdomenele. Tin sa te anunt ca dupa ce faci primele abdomene o sa te doara oasele din burtalaughing, dar trebuie sa continui 3-4 luni, si sa cresti numarul de abdomene(saptamana asta 15.saptamana viitoare 20, si tot asa).
Eu sunt obligat sa fac toate acestea(joc la un club de fotbal) iar pe zi fac 1000 si ceva de abdomene, iar nr de kg care il am in mom de fata, la 15 anI este de 80kg doar masa musculara.De aceea e bine sa mananci sanatoshappy, nu ca eu Nu as manca de craciun sau de Pastelaughing, dar nu mananc mult, ca sa n-am ce da jos
Hai succes ca am scris prea mult

| cîrne a răspuns:

Eu nu m-as suporta daca as fi in locul tau.sincer!

| TonyMotola a răspuns:

Eu zic sa te menti asa cum esti si sa nu faci ce a facut Mutu ca uite ce a patit, a fost suspendat! (sa nu fi suspendata si sa nu mai mananci dulciuri!)

| Clara_6276 a răspuns:

Pentru inaltimea ta nu este deloc grasa.[Eu uan as spune ca 2 kg in plus nu ar strica]. Important e sa te simti bine in pielea ta:*

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Bunahappy
la fel sunt si eu...si mi se pare ca sunt prea slabastraight face