Daca vrei placere sh relaxare trebuie sa te chinui ceva mai mult timp poate ca erati amindoi prea incordati sh de aia, sau poate nu erai tu prea excitat pentru ea, depinde acum, nu este nimic grav se mai intimpla asta, dar trebuie sa fiit mai relaxati sh mai siguri pe voi.Cu siguranta se va primi data viitoare
succes
Poate i-a fost frica, nu a fost relaxata, a incordat prea tare muschii vaginali Foloseste Lubrifiant.
Succes!
Poate nu era uda acolo jos.
Cumpara si tu un lubrifiant si ia-o uso
Succes data viitoare.
Un pic mai mult preludiu ca asa va excitati amandoi si daca nu ai si nu are nimic impotriva un sex oral inainte face minuni stai linistit ca se intampla nu e nimic iesit din comun
Poate n a facut sex de mult sau e virgina? uite eu ca fata daca nu o fac 3 luni imi intra greu
Nui nimic,poate ca vaginul ei era prea mic, data viitoare incearca calm, nu te grabi
bafta
Dar ea nu era excitata? daca se mai intampla asta desi nu its doresc, foloseste un ulei, lubrifiant ca sa alunece usor spre vagin sh o sa fie totul ok!
Nu m`am grabit deloc si da.vaginul ei era chiar mic...adica nu vrea sa ma dau mare sau ceva dar p langa penisul meu mi s-a parut ca are vaginul putin cam mic. data viitoare chiar nu stiu ce sa fac...e prima data cu o fata de genu asta