anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 17, am si eu o intrebare mai intima si doresc niste sfaturi cat mai sincere... Daca aveti chef de misto mai bine nu raspundeti tongue.
Aseara am fost la prietena mea si am incercat sa facem sex dar cand am incercat pur si simplu nu a putut sa intre nu stiu ce s-a intamplat dar chiar nu a putut am incercat mai multe pozitii nu mi s`a mai intamplat. apropo nu eram nici foarte excitat deci penisul era foarte tare.Va rog un sfat ceva...

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Daca vrei placere sh relaxare trebuie sa te chinui ceva mai mult timptongue poate ca erati amindoi prea incordati sh de aia, sau poate nu erai tu prea excitat pentru ea, depinde acum, nu este nimic grav se mai intimpla asta, dar trebuie sa fiit mai relaxati sh mai siguri pe voi.Cu siguranta se va primi data viitoaretongue succes

8 răspunsuri:
| Raul1510 a răspuns:

Poate i-a fost frica, nu a fost relaxata, a incordat prea tare muschii vaginali happy Foloseste Lubrifiant.
Succes!

| Dracce a răspuns:

Poate nu era uda acolo jos.
Cumpara si tu un lubrifiant si ia-o usotongue
Succes data viitoare.

| Bubuxx a răspuns:

Se mai intampla stai linisitit. data viitoare o sa reusesti.Bafta!

| mihay88 a răspuns:

Un pic mai mult preludiu ca asa va excitati amandoi si daca nu ai si nu are nimic impotriva un sex oral inainte face minuni happy stai linistit ca se intampla nu e nimic iesit din comun

| ayana13 a răspuns:

Poate n a facut sex de mult sau e virgina? uite eu ca fata daca nu o fac 3 luni imi intra greu

| ZamA a răspuns:

Nui nimic,poate ca vaginul ei era prea mic, data viitoare incearca calm, nu te grabi
bafta

| Yuliana17 a răspuns:

Dar ea nu era excitata? daca se mai intampla asta desi nu its doresc, foloseste un ulei, lubrifiant ca sa alunece usor spre vagin sh o sa fie totul ok!

| Florindfhgf a răspuns:

Nu m`am grabit deloc si da.vaginul ei era chiar mic...adica nu vrea sa ma dau mare sau ceva dar p langa penisul meu mi s-a parut ca are vaginul putin cam mic. data viitoare chiar nu stiu ce sa facstraight face...e prima data cu o fata de genu astastraight face